Comfort op de camping met Eureka! kampeermeubelen


Compleet nieuw assortiment lichtgewicht kampeermeubelen

UTRECHT, 20100711 -- Eureka!, fabrikant van innovatieve tenten, rugzakken en slaapzakken, breidt voor het zomerseizoen van 2010 het assortiment uit met comfortabele kampeermeubelen. Deze nieuwe serie meubelen bestaat uit (lig)stoelen, tafels en zelfs een zeer comfortabel campingbed. De Eureka! kampeermeubelen bieden de autokampeerder extra comfort tijdens de vakantie.

Van compacte regisseurstoel tot luie ligstoel
directors chair with side tableDe meest compacte stoel uit de serie is de `Double folding directors chair'. Dankzij een uniek vouwsysteem is deze extra klein op te vouwen en zo zeer compact op te bergen. Iets minder compact, maar direct ook een stuk uitgebreider is de `Directors chair with side table'. Deze is voorzien van een handig bijzettafeltje met bekerhouder (zie foto). Voor extra comfort zijn de armleuningen voorzien van een polstering en is het rugpaneel gemaakt van een ventilerend 3D paneel. Voor wie relaxed en ontspannen wil zitten zijn er de `Slingback Lounge Chair' en `Slingback Chaise Lounge'. De eerste is een stoel voorzien van bekerhouder, de ander is een luie ligstoel voor maximaal zitcomfort. Deze is voorzien van een hoofdsteun en een goede polstering voor extra ondersteuning.

Van eenvoudige campingtafel tot uitklapbare picnic set
Eureka! heeft 5 verschillende kampeertafels in het assortiment. De meeste eenvoudige is de Chenango Table, een aluminium uitklaptafel voor 4 personen. De meest uitgebreide tafel is het `Table & Bench Set', zoals de naam al zegt een complete set van zowel tafel als 2 zitbanken. Deze zitbanken zijn bovendien voorzien van een gepolsterd zitvlak voor extra zitcomfort. De in hoogte verstelbare tafel is ook los te verkrijgen als de Montour Table. De Folding Table en Owega Table zijn beiden voorzien van handige mesh opbergvakken aan de zijkant. De Owega Table, met zijn gewicht van slechts 4,50 kg, is bovendien voorzien van 4 bekerhouders in het tafelblad zelf. Alle kampeertafels van Eureka! zijn gemakkelijk en snel op te zetten en zijn zo ontworpen dat ze een zo klein mogelijk pakvolume innemen. Daarnaast worden alle kampeermeubelen geleverd inclusief draagtas.

Voor de echte levensgenieters: Camping Cot
Voor de kampeerders die echt het summum van comfort willen tijdens hun kampeervakantie zijn er de Camping Cot en Camping Cot - XL. Deze snel op te zetten kampeerbedden bieden het comfort van een echt bed, terwijl ze ingeklapt weinig ruimte innemen. Ze kunnen maximaal een gewicht dragen van ruim 136 kg, zodat ze prima geschikt zijn voor jong en oud. De XL-uitvoering is daarbij iets langer, breder en hoger dan de standaard-uitvoering.

Uitproberen in het Eureka! Experience Center
Alle bovengenoemde kampeermeubelen zijn niet alleen te koop bij de bekende buitensport- en kampeerdealers, maar kunnen bovendien worden uitgeprobeerd in het Eureka! Experience Center in Utrecht. In deze onlangs geopende showroom staan, naast alle kampeermeubelen, ook nagenoeg alle tenten van Eureka! opgesteld om van dichtbij te bekijken en te proberen. Het Eureka Experience Center is gevestigd aan de Europalaan 97 te Utrecht.

Foto's
Foto's van de Eureka! kampeermeubelen kunnen worden gedownload via: https://eurekaeurope.com/pers/kampeermeubelen/


Deel: ' Comfort op de camping met Eureka! kampeermeubelen '
Lees ook