Gemeente Breukelen


COMMISSIE BEZWAAR- EN BEROEPSCHRIFTEN ABCOUDE EN BREUKELEN

De commissie bezwaar- en beroepschriften vergadert 21 mei in het gemeentehuis van Breukelen aan de Markt 13 in Breukelen. De zitting begint om 20.15 uur. De zitting is openbaar, maar op verzoek van belanghebbenden kan worden besloten de zitting achter gesloten deuren te houden.

agenda

20.15 uur

Besloten zitting.

20.45 uur

Behandeling van het bezwaarschrift van de heer E.W. Slagmolen uit Nieuwer Ter Aa tegen het besluit van burgemeester en wethouders van Breukelen tot het niet in behandeling nemen van een bouwmelding.

21.15 uur

Behandeling van het bezwaarschrift van De Brauw Blackstone Westbroek Advocaten namens de heer R.E.J. Bus uit Nieuwersluis tegen het niet tijdig nemen van een besluit door burgemeester en wethouders van Breukelen op het verzoek van betrokkene om toepassing van bestuursdwang met betrekking tot illegale activiteiten langs de Weersloot in Breukelen en tegen een illegale caravan/bungalow in het bijzonder.

21.45 uur

Behandeling van het bezwaarschrift van Advocatenkantoor Kabalt namens de heren V.C.M. Bon en R.F. Bon uit Breukelen tegen het besluit van burgemeester en wethouders van Breukelen tot toepassing van bestuursdwang met betrekking tot diverse hekwerken nabij de Weersloot in Breukelen.

De stukken die op de zaken betrekking hebben, liggen er inzage op het secretariaat van de commissie in gemeentehuis Boom en Bosch in Breukelen. Het secretariaat is tijdens kantooruren open. Voor meer informatie kunt u bellen met de secretaris van de commissie (0346) 26 09 56.

COLLECTEN

12 mei tot en met 18 mei Nationaal Fonds Kinderhulp

19 mei tot en met 25 mei Nederlands Astma Fonds

Deel: ' Commissie bezwaar- en beroepschriften abcoude en breukelen '
Lees ook