Gemeente Maassluis

Persbericht

Kenmerk: E.310
Datum: 23 december 1998

Commissie Groot-, Midden- en Kleinbedrijf

Op maandag 11 januari 1999 is er een openbare vergadering van de commissie Groot-, Midden- en Kleinbedrijf. De vergadering wordt gehouden in de burgerzaal en begint een uur eerder dan gebruikelijk is voor commissievergaderingen, namelijk om 19.00 uur. De vergadering van dinsdag 12 januari komt hiermee te vervallen.

In deze vergadering wordt de commissie geïnformeerd over de plannen voor de reconstructie van de Westlandseweg. Voor deze reconstructieplannen loopt nog tot 25 januari een inspraakperiode. Tot aan deze datum kunnen belangstellenden de voorstellen bekijken in het stadhuis en ook hun mening geven over deze plannen.

Op onderwerpen die op de agenda van de vergadering staan, kan worden ingesproken. Belangstellenden die gebruik willen maken van het inspreekrecht dienen bij het begin van de vergadering aanwezig te zijn.
Bovendien bestaat de gelegenheid om aan het begin van de vergadering vragen te stellen over onderwerpen die niet op de agenda van de vergadering staan, maar wel tot het werkterrein van de commissie behoren.

Ter inzage
De bij de agendapunten behorende stukken zijn voor iedereen in te zien in het informatiecentrum in de hal van het stadhuis. Het informatiecentrum is hiervoor geopend van maandag t/m donderdag van 8.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur, op vrijdag van 8.00 tot 16.00 uur. Op vrijdagavond en zaterdag kunnen geïnteresseerden de commissiemap inzien in de bibliotheek aan de Uiverlaan.

Laatste wijziging: 23 December 1998

Deel: ' Commissie Groot-, Midden- en Kleinbedrijf Maassluis - 1686 '
Lees ook