tweede kamer der staten generaal

commissies bezoeken carante groep te lelystad

leden van de vaste commissie voor volksgezondheid, welzijn en sport en de algemene commissie voor jeugd en gezin brengen vrijdag 8 juni vanaf 10.30 uur een werkbezoek aan carante groep, vestiging triade te lelystad.

carante groep is een samenwerkingsverband van tien zelfstandige zorgaanbieders. de aangesloten organisaties zijn regionaal actief en verspreid over het grootste deel van nederland. carante groep ondersteunt hen bij zorginnovatie en bedrijfsvoering.

op het programma staat een bezoek aan vier locaties van triade rondom lelystad. de leden worden rondgeleid en maken kennis met de cliënten en medewerkers.
tijdens het werkbezoek wordt over diverse thema?s gesproken, zoals wachtlijsten voor jeugdzorg in de provincie flevoland, grootschalig versus kleinschalig wonen in de gehandicaptenzorg en de plannen om financiering aan de cliënt in plaats van aan de instellingen te koppelen.

de delegatie bestaat uit de volgende leden:
mw. smeets (pvda, voorzitter van de commissie en tevens delegatieleider), dhr. j. de vries (cda), mw. a. willemse- van der ploeg (cda), mw. l. bouwmeester (pvda), mw. a. wolbert (pvda), mw. a. van miltenburg (vvd), mw. f. agema (pvv).

griffier van de commissie is dhr. t. teunissen.

Deel: ' Commissies bezoeken carante groep te lelystad '


Lees ook