Communicatietechnologie: lancering nieuw adviesbureau Cumula


WOERDEN, 20090417 -- Tijdens de Contact Center Vakbeurs in de Jaarbeurs van 21 tot 23 april 2009 vindt de lancering plaats van Cumula, een nieuw onafhankelijk adviesbureau op het gebied van communicatietechnologie. De lancering vindt plaats op deze beurs, omdat technologie voor klantcontact een van de belangrijkste specialisaties is van het adviesbureau. Er is veel expertise op het gebied van multichannel contact center systemen, Voice over IP, self-service oplossingen, CTI, spraakherkenning, work force management en quality management. Cumula, afgeleid van cumulatief, hanteert als motto "de optelsom van mensen en techniek".

Cumula slaat de brug tussen de organisatie en de technologie. De kennis van de technologie is het fundament van het bureau, maar de focus van de aanpak van Cumula is toch altijd gericht op het verbeteren van de bedrijfsprocessen, met name op het gebied van klantinteractie bij service en verkoop. Door optimaal gebruik te maken van de techniek zorgt Cumula ervoor dat de mensen in het bedrijf beter en efficinter kunnen werken. Cumula geeft echt inhoud aan de grote uitdaging om de klantenservice en de verkoop te verbeteren en tegelijkertijd de kosten te verlagen. Technologie is daarbij een van de belangrijkste hulpmiddelen.

Onafhankelijke positie
Vanuit een onafhankelijke positie houdt Cumula het aanbod van de leveranciers van technologie kritisch tegen het licht. Daarbij letten de consultants op de "fit" tussen de aangeboden oplossingen en de specifieke kenmerken van de omgeving van de klant, op de beste prijs-kwaliteit verhouding, op systeemintegratie aspecten, op de total cost of ownership en op de sterke en minder sterke kanten van de oplossingen en de leveranciers.

Ervaring
De consultants en project managers van Cumula hebben allemaal 10 tot 20 jaar ervaring bij onder andere ING, ABN-AMRO, Essent, Interpolis, Mercedes-Benz, Luchthaven Schiphol, Equens, SNT, Consumentenbond en Sun Microsystems.

Meer informatie over Cumula vindt u op www.cumula.nl.


Deel: ' Communicatietechnologie lancering nieuw adviesbureau Cumula '
Lees ook