Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
CommVault Systems annonceert databescherming voor EMC CLARiiON Network Attached Storage (NAS) systemen


- Toonaangevende Galaxy software gekwalificeerd voor EMC CLARiiON IP4700, voor betrouwbare data- en storagemanagement via een browser
Utrecht, 17 juli 2001 CommVault Systems levert vanaf vandaag de CommVault Galaxy data- en storagemanagement software voor EMC CLARiiON Network Attached Storage systemen. Met de kwalificatie van de CommVault Galaxy software voor de EMC CLARiiON IP4700 opslagsystemen krijgen afnemers de beschikking over een volledig geteste, eenvoudig te gebruiken oplossing voor de beveiliging van data. Deze systemen zijn schaalbaar tot vele terrabytes, waarbij lage beheerkosten, veel betere toegang tot toepassingsdata en sterk verbeterde flexibiliteit bij backup en recovery gerealiseerd worden. CommVault Galaxy is gebaseerd op het gestandaardiseerde Network Data Management Protocol (NDMP) en biedt klanten een geïntegreerde oplossing voor het beheer van backup en recovery onder Microsoft Windows en Unix vanuit een via een browser toegankelijk interface.

De CommVault Galaxy sofware maakt snelle en betrouwbare beveiliging van heterogene data op de EMC CLARiiON IP4700 opslagsystemen mogelijk. De Galaxy oplossing zorgt ook voor een verbeterd mediabeheer dat klanten in staat stelt hun investeringen beter te gebruiken doordat libraries gedeeld kunnen worden tussen de EMC CLARiiON IP 4700 systemen en andere servers. Het grote voordeel van de op Java gebaseerde beheerinterface van Galaxy is dat beheerders tegelijkertijd storage policies kunnen vaststellen, meldingen kunnen monitoren en de beschikbaarheid van bedrijfskritische gegevens op de EMC CLARiiON IP4700 systemen kunnen verbeteren. Daarvoor zijn geen afzonderlijke schermen, tabbladen of interfaces nodig. Daardoor is de combinatie van EMC CLARiiON IP4700 opslagsystemen en de Galaxy oplossing veel eenvoudiger te gebruiken. Dat vergt minder training, levert betere prestaties en verbetert de beschikbaarheid van toepassingsdata.

Volgens Linda Wright, EMC's Senior Director of Global Alliances, heeft CommVault met behulp van EMC's E-Infostructure programma voor ontwikkelaars de mogelijkheden van EMC's geavanceerde opslagtechnologie optimaal toegepast. "Ze kunnen zo aan onze klanten aanvullende oplossingen bieden met hoogwaardige betrouwbaarheid en prestaties. Het feit dat CommVault haar Galaxy software heeft gekwalificeerd voor de CLARiiON IP4700 ondersteunt onze belofte om klanten te voorzien van de best mogelijke architectuur voor netwerkopslag."

"Dankzij de technische inspanningen en ontwikkelingen in het EMC E-Infostructure programma voor ontwikkelaars van EMC, kunnen we een geavanceerde data- en storagemanagement oplossing leveren aan onze gezamenlijke klanten", aldus Anand Prahlad, Vice President of Product Development van CommVault Systems. "Door de kwalificatie van CommVault Galaxy op de EMC CLARiiON IP4700 kunnen we naadloze 'core-to-edge' storage infrastructuren bouwen voor backup en recovery oplossingen voor Unix en Microsoft servers."

"CommVault is trots op de samenwerking met EMC waardoor we onze klanten geavanceerde, naadloos werkende data- en storage management oplossingen kunnen aanbieden", aldus Eric Rice, Director of Business Development van CommVault Systems. "Deze oplossing stelt beide bedrijven in staat te voldoen aan de behoefte van hun klanten naar software- en hardware oplossingen die de waarde van hun IT-infrastructuren maximaliseren."

Over CommVault Systems
CommVault Systems is wereldwijd actief als aanbieder van storage managementsystemen voor client-server omgevingen. Het bedrijf richt zich op het ontwikkelen en implementeren van snelle, betrouwbare en eenvoudig toepasbare systemen voor storage management. Met de softwareproducten van CommVault kunnen bedrijfskritische bestanden, toepassingen en databases betrouwbaar en snel worden beschermd. CommVault werd in 1988 opgericht als onderdeel van Bell Labs en in 1996 via een management buyout verzelfstandigd. Het hoofdkantoor van CommVault is gevestigd in New Jersey, Verenigde Staten. Het hoofdkantoor van CommVault Systems voor Europa, Midden-Oosten en Afrika is gevestigd in Utrecht. Meer informatie over CommVault is te vinden op de website www.commvault.com en bij CommVault Systems, Willem Boelman, tel. 030 2800999.

Deel: ' CommVault annonceert databescherming voor NAS systemen '
Lees ook