Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

POËTISCH SPEKTAKEL IN CIRCUSTENT GRIFTPARK

Compagnie Rasposo terug met Nederlandse première

Na het succes van twee jaar geleden is de circusfamilie Compagnie Rasposo terug in Utrecht. In een circustent in het Griftpark spelen zij 'Le chant du Dindon'. Dit poëtisch spektakel is te zien van woensdag 8 tot en met zaterdag 11 september. Aanvang 20.00 uur. Nederlandse première.

Het is een mooie traditie: Bijzonder circus begin september in het Griftpark. De Franse Compagnie Rasposo had hier in 2008 met 'Parfums d'Est' veel succes. Met 'Le chant du dindon' (Lied van het uilskuiken) brengen de zeven circusartiesten, en het vierkoppig orkest een avondvullende voorstelling voor iedereen vanaf 12 jaar! Deze voorstelling is alleen in Utrecht te zien.

Een artiest is in zijn presentatie een naïef en kwetsbaar iemand, een uilskuiken, die zijn ziel en zaligheid aan het publiek geeft. Gelukkig kan hij terugvallen op de 'troupe' en de familie. Rasposo toont het publiek een uniek kijkje voor én achter de schermen van hun dagelijkse beslommeringen.

gedurfde mix van circus, dans en muziek
"De circusartiesten zijn steengoed, het orkest swingt de pan uit en de sfeer is aanstekelijk. Moeder heeft de broek aan in deze familie en regisseert het circus, de familieleden, de figurerende honden, een kalkoen. tot de kleine muis aan toe! Een gedurfde mix van circus, dans en muziek", aldus Gerrit Reus, producent en programmeur van de Stadsschouwburg Utrecht.

regie: Fanny Molliens, met: Bruno Lussier, Vincent Molliens, Marie Molliens, Jan Oving, Julien Scholl e.a., musici: Benoit Keller, Jacky Lignon, Christian Millanvois, Alain Poisot

bereikbaarheid

Het Griftpark is gelegen aan de Blauwkapelseweg en is per openbaar vervoer vanaf het Centraal Station te bereiken met lijn 8, halte Blauwkapelseweg. In de nabijgelegen parkeergarage de Grifthoek (Wittevrouwensingel 96) is meestal voldoende parkeergelegenheid.

reserveren

Kaarten (E 20, U-pas E 15, CJP E 17,50, scholier E 10) zijn verkrijgbaar via www.stadsschouwburg-utrecht.nl. Telefonisch reserveren kan dagelijks tussen 12 en 17 uur op nummer 030-2302023. De kassa van de Stadsschouwburg is gesloten van 15 juli tot en met 15 augustus, online kaarten kopen is dan wel mogelijk.

noot voor de redactie

Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Albert Schoneveld, tel.: 030 23 24 172 of a.schoneveld@ssbu.nl. De heer G.Reus is beschikbaar voor interviews.

Deel: ' Compagnie Rasposo terug met Nederlandse première '
Lees ook