Ingezonden persbericht


COMPAREX Nederland B.V. benoemt nieuwe Managing Director

Zaltbommel, 6 maart 2003 ? COMPAREX Nederland B.V. heeft Fred R. van Dulken per 24 februari aangesteld als nieuwe Managing Director. Van Dulken is in deze functie verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en de verdere groei van COMPAREX Nederland B.V. COMPAREX is vertegenwoordigd in 11 Europese landen en telt in totaal circa 1.000 medewerkers. Het bedrijf is actief in de markt voor gecentraliseerde storage en server omgevingen, met nadruk op high availability oplossingen.

Van Dulken heeft meer dan zeven jaar directie-ervaring in de ICT-markt. Alvorens bij COMPAREX Nederland B.V. in dienst te treden, werkte Van Dulken als directeur bij CSS. Van Dulken heeft in zijn werkverleden een grote expertise opgebouwd in de business-to-businessmarkt. Daarnaast is hij bekend met alle facetten van de bedrijfsvoering in relatie tot ICT. Met deze achtergrond is hij voor COMPAREX Nederland B.V. de geschikte kandidaat om de sterke positie van de organisatie verder uit te bouwen.

In de markt is een groeiende vraag ontstaan naar een ICT-infrastructuur, die zo efficiënt mogelijk is ingericht. COMPAREX biedt oplossingen waarmee organisaties hun intensieve IT-processen kunnen beheersen; een optimale beschikbaarheid en kwaliteit van de IT-infrastructuur is immers een vereiste om succesvol te zijn. Van Dulken zal bij COMPAREX een nieuw sales- en marketingbeleid opzetten, zodat de deskundigheid van COMPAREX als System Integrator van gecentraliseerde IT-omgevingen nog beter tot haar recht komt.

Over COMPAREX Nederland B.V.
Als system integrator biedt COMPAREX flexibele, maar vooral stabiele ICT-oplossingen op het gebied van storage en servers met 'high availability' op elk niveau. Zij houdt zich bezig met het ontwerpen, inrichten en beheren van ICT-infrastructuren, die gericht zijn op het bieden van oplossingen voor mission-critical omgevingen. Haar expertise bevindt zich op de volgende vlakken:

· Back-up & Restore

· Disaster Recovery

· Network Attached Storage & Storage Area Network
· Server Based Computing

· Serverconsolidatie
COMPAREX heeft in Europa circa 1.000 werknemers en is vertegenwoordigd in elf Europese landen. De jaaromzet in Europa bedraagt ongeveer 300 miljoen

Deel: ' COMPAREX Nederland BV benoemt nieuwe Managing Director '
Lees ook