Computable nomineert Calco: 'Beste detacheerder 2012'


MAARSSEN, 20120502 -- IT opleider en -detacheerder Calco is genomineerd voor de Computable Awards 2012, een jaarlijkse competitie voor IT bedrijven die zich onderscheidend hebben bewezen. Robert Gravekamp, directeur van Calco: "Onze wervingscampagne van 2011 werd door de jury dermate onderscheidend bevonden, dat we zijn genomineerd in de categorie 'beste detacheerder', iets waar we zeer trots op zijn." Vakblad Computable maakt op 4 oktober 2012 de winnaars van de awards bekend.

Nieuwe doelgroep aangetrokken

Computable organiseert de verkiezing voor het zevende jaar op rij. De prijzen worden elk jaar toegekend aan bedrijven die zich volgens Computable-lezers nadrukkelijk hebben onderscheiden. Lezers wordt gevraagd aan de hand van een project dat hen het afgelopen jaar is opgevallen een partij uit de Nederlandse IT-sector voor te dragen voor een award. Het kan daarbij gaan om projecten die bijzonder geslaagd, innovatief of omvangrijk zijn geweest. Over Calco stelt de jury het volgende: "Calco is een snel groeiend bedrijf, dat vorig jaar een succesvolle wervingscampagne voerde. Hierdoor zijn nu tientallen jongeren een carrière in de ict gestart. De campagne was voor een (betaalde) inhouse training van twee maanden waarin de slimme jongeren met diverse achtergronden worden opgeleid. En na het behalen van een zwaar assessment worden zij ingezet bij grote bedrijven in een ict of gerelateerde functie. Deze campagne interesseerde een nieuwe doelgroep om een leuke carrière in ict op te bouwen. De jury waardeert deze innovatieve aanpak en opvallende groei met een nominatie voor de IT-detacheerder van het jaar 2012."

Publieksjury: stemmen

Iedereen kan vanaf vandaag stemmen op de genomineerden voor een Computable Award 2012. Dat kan hier: http://www2.computable.nl/computableawards/stem/index.php

De genomineerde bedrijven, personen of projecten zijn gekozen door een vierkoppige vakjury. Tot 14 september 2012 kunnen bezoekers van Computable.nl hun stem uitbrengen in elf categorieën. De ranking door de jury en het aantal stemmen van publiek bepalen elk voor de helft welke genomineerde de award in oktober ontvangt.

Over Calco

Als specialist in detachering, coaching en opleiding van jonge & ervaren IT professionals matcht Calco getalenteerde starters op de arbeidsmarkt met gerenommeerde bedrijven die behoefte hebben aan hoog gekwalificeerd IT personeel. Calco werft talenten onder studenten en afgestudeerden, en leidt hen in de Calco MasterClass binnen twee maanden op tot junior en medior professionals, ter voorbereiding op een vaste baan in de IT. Kandidaten worden na de opleiding geplaatst bij opdrachtgevers, waar zij gedurende twee jaar aan de slag gaan met één of meerdere projecten. Hierna kan de opdrachtgever besluiten de kandidaat een arbeidsovereenkomst aan te bieden. Calco wordt bestuurd door Robert Gravekamp en René Scholten.


Deel: ' Computable nomineert Calco 'Beste detacheerder 2012' '




Lees ook