Ingezonden persbericht

Computerbon wordt ComputerTelefoonbon

WEESP, 20020517 -- De ComputerTelefoonbon, een product van De Computerbon B.V., is de nieuwe naam voor een veelzijdig multimediacadeau. De ComputerTelefoonbon is nu in een modern eurojasje gestoken en heette vroeger Computerbon. De bon is momenteel inwisselbaar bij meer dan 1200 winkels in Nederland. Het aantal inwisselpunten voor de ComputerTelefoonbon groeit gestaag.

De ComputerTelefoonbon is een cadeaubon voor multimediaproducten en is in coupures verkrijgbaar van 5, 10, 20 en 50. De bon is te koop bij diverse grote computerketens, boekwinkels en telefoonwinkels, die te vinden zijn op www.computertelefoonbon.nl. De bon is ook rechtstreeks te bestellen via de website van De Computerbon B.V.. Zowel consumenten als bedrijven hebben met de ComputerTelefoonbon een nuttig cadeau in handen. De ComputerTelefoonbon is het passende antwoord op de altijd terugkerende vraag wat men moet geven aan iemand die een cadeau verdient. Bedrijven kunnen de ComputerTelefoonbon bijvoorbeeld gebruiken als relatiegeschenk, als onderdeel van een PC-priv-project of als cadeau aan haar medewerkers. Voor consumenten is het een veelzijdig geschenk om te geven en te krijgen. Met een snel groeiend aanbod op multimediagebied, is de ComputerTelefoonbon voor vrijwel iedereen een geschenk waar men optimaal van kan genieten. Met de ComputerTelefoonbon kan de consument vele multimediaproducten kopen, zoals bijvoorbeeld computeraccessoires, randapparatuur, games, beltegoedkaarten, CD's, DVD's, cartridges, headsets, vakliteratuur, telefoonaccessoires, PDA's, mobiele telefoons en spelcomputers.

De Computerbon B.V.
De Computerbon B.V. bestaat sinds 1996 en is gevestigd in Weesp. De Computerbon B.V. brengt het product ComputerTelefoonbon op de markt, multimediacadeaubonnen in vier verschillende waarden. Met de bonnen kan men multimediaproducten kopen. De ComputerTelefoonbon is verkrijgbaar en in te wisselen bij de grote multimediawinkelketens. Deelnemende winkels zijn momenteel Vobis, Memo Systems, Bruna, Funtronics, BelCompany, Dixons en de Free Record Shop. Bij laatstgenoemde is de bon alleen inwisselbaar. Meer informatie biedt: www.computertelefoonbon.nl.

Deel: ' Computerbon wordt ComputerTelefoonbon '
Lees ook