Computercentrum C. van de Velden (CCV) gaat samenwerken met de Internet Payment Service van Bibit
Billing Services verkopen

Samenwerking bundelt de krachten van beide partijen in respectievelijk de fysieke en de virtuele wereld.

Bunnik/Arnhem, 8 oktober november 1999 - Computercentrum C. Van de Velden (CCV), leverancier van producten en diensten op het gebied van loyalty en elekcktronisch betalen, gaat samenwerken met Bibit., leverancier van Internet-bestaaldienstensystemen. CCV zal binnen de retailmarkt in Nederland optreden als agent voor Bibit'ss betaal- en factureringsoplossingen op Internet verkopen en operationele eerstelijns ondersteuning gaan verlenen.
Hierdoor breidt CCV haar productaanbod voor de Nederlandse betaalmarkt uit met alle gangbare methoden voor Internet. Tevens zullen beide partijen onderzoeken op welke andere gebieden samenwerking of gezamenlijke productontwikkeling mogelijk is. Door de samenwerking is CCV in staat haar assortiment voor de Nederlandse betaalmarkt uit te breiden met alle gangbare betaalmethoden voor Internet.

Deze samenwerking bundelt de krachten van beide partijen in respectievelijk de fysieke en de virtuele wereld.
Computercentrum C. van de Velden heeft vanaf het beginbelangrijke bijdragen geleverd aan de ontwikkeling van betaalautomaten in Nederland en heeft inmiddels meer dan 50.000 terminals geïnstalleerd voor bankpassen, creditcards, Chipknip, Chipper en klantkaarten. CCV ontwikkelt en beheert daarnaast klantkaartsystemen voor klantkaarten en transactiecollectie en en kan deze namens de retailer in beheer nemen. Voorts biedt CCV een fout-tolerant autorisatiesysteem, dat onder meer geschikt is voor het autoriseren van betalingen met 'private label' credit cards en het verzilveren van spaarpunten in loyalty-programma's.

Voor Bibit betekent de samenwerking dat zij gebruik kan maken van de distributiekanalen distributiekracht en de beheerservaring, die CCV van oudsher binnen dein de fysieke winkelswereld in Nederland heeft. van CCV en de ervaring van op het gebeid van eerstelijnsondersteuning. CCV zal Bibit introduceren in het wereldwijde samenwerkingsverband 'International Card Systems' CCV neemtwaarin zij met twintig buitenlandse partners deelneemtdeel in het wereldwijde samenwerkingverband 'International Card Systems' en CCV zal Bibit introduceren bij deze partners.

Over Bibit Billing Services B.V.
Bibit Billing Services B.V. (Bibit) is een van oorsprong een Nederlands bedrijf dat is opgericht in 1997. Bibit is gespecialiseerd in het verzorgen van betalingen en facturering over het Internet. De Bibit Payment Service ondersteunt meer dan vijftienbijna dertig verschillende betalingswijzen via Internet voor verschillende landen, waaronder conventionele creditcardbetalingen en het nieuwe SET-protocol voor beveiligde transacties. Bibit is actief in Nederland, België, Duitsland, Scandinavië, Finland en het Verenigd Koninkikrijk de belangrijkste leverancier van Internetbetaalsystemen in Nederland. In Nederland maken Oonder meer de Amsterdamse Effectenbeurs, de Volkskrant, de Amsterdamse Effectenbeurs, De Volkskrant, Free Record Shop, Libelle, het Financieele DagbladNedStat en Boeknet maken gebruik van deze systemenhaar diensten.

Bibit Billing Services B.V.Kosterijland 70 - 78, 3981 AJ Bunnik, Tel. 030 - 656 56 65,
Fax. 030 - 65 64 464, Internet: https://www.bibit.com/ Computercentrum C. van de Velden, Gildemeestersplein 298, Postbus 9226, 6800 KH Arnhem, Tel. 026 - 3849 911
Fax. 026 - 3849 540, Internet: https://www.ccv.nl

Deel: ' Computercentrum C. van de Velden (CCV) werkt samen met Bibit '
Lees ook