Comsenso behaalt ISO 27001 certificering


Onafhankelijke certificering onderstreept kwaliteit dienstverlening Comsenso

Amsterdam, 20110328 -- Voor het Information Security Management System en het Support Proces heeft Comsenso het ISO 27001 Certificate behaald. De onafhankelijke auditor Det Norske Veritas (www.dnv.com) startte in december 2010 met de audit hiervoor.

Comsenso werkt hard om zijn klanten hoogwaardige producten en diensten te leveren, ondersteund door effectief projectmanagement en een betrouwbare, snelle klantenservice. Dit alles binnen de duidelijke kaders van strakke SLA’s, ondersteund door penalties.

IT-beveiliging in goede handen bij Comsenso
Toch begrijpt Comsenso dat zijn klanten soms meer waarborgen nodig hebben. Onafhankelijke certificering door een ISO-goedgekeurde auditor is hèt middel om te kunnen bewijzen dat hun IT-beveiliging in goede handen is bij Comsenso. Daarom is in december 2010 het auditproces gestart dat nu is afgerond en bekroond met het ISO 27001 Certificate.

“Dat we de informatie en netwerken van onze klanten op een hoog niveau beveiligen is voor ons vanzelfsprekend. Het feit dat een onafhankelijk instituut nu bevestigt dat veiligheid en ‘common sense’ goed samen kunnen gaan, is een mijlpaal voor Comsenso”, aldus Theo Jekel, managing partner van Comsenso.

Over Comsenso
Comsenso, opgericht in 2005, is een in informatietoegang en -beveiliging gespecialiseerde ICT-dienstverlener. Dankzij inzet, betrokkenheid en jarenlange ervaring biedt Comsenso een veilige, kosten-effectieve en probleemloos werkende ICT-infrastructuur. Dat vinden de aansprekende, nationaal en internationaal opererende klanten ook.

Kijk voor meer informatie op www.comsenso.com.

Comsenso BVNoot voor redacties:

Deel: ' Comsenso behaalt ISO 27001 certificering '
Lees ook