ComsysConnect en Spryng gaan een partnerschap aan voor sms diensten


AMSTERDAM, 20140521 -- De zakelijke SMS leverancier Spryng is een partnerschap aangegaan met ComsysConnect. ComsysConnect is gespecialiseerd in Cloud Based IVR, Contact Center, kwaliteitsmanagement oplossing, in combinatie met servicenummers. Comsys is de leverancier van bereikbaarheidsoplossingen om de telefonische dienstverlening van bedrijven eenvoudig te stroomlijnen en te optimaliseren. Daarmee is zij de grootste aanbieder van dergelijke communicatie oplossingen voor de zakelijke markt in haar branche.

ComsysConnect gebruikt de SMS Gateway van Spryng voor zowel het bevestigen van telefonisch gemaakte afspraken, als betalingen als voor het automatisch versturen van afspraakherinneringen per SMS. Twee communicatie kanalen die elkaar versterken. Klanten ontvangen bijvoorbeeld status informatie van een order of gemaakte afspraak per SMS. Dit kan een standaard SMS bericht zijn, maar ook een gepersonaliseerd bericht met recente gegevens zoals tijd/datum en locatie. In de toekomst zullen Spryng en Comsys de samenwerking verder intensiveren. Denk daarbij vooral aan SMS alerts, SMS marketing acties.

Multichannel

Dit alles met het doel de klant optimaal te kunnen bedienen, door meerdere communicatie kanalen te gebruiken. SMS is onderdeel van een van de verschillende kanalen die Comsys in haar diensten biedt. Zo ondersteunt SMS de Voice Respons en Contact Center Software van Comsys. Comsys gebruikt multidisciplinaire kanalen in haar Contact Center Software. Multichanneling wordt hiermee volledig ondersteund.

Over Spryng

Spryng levert wereldwijd SMS diensten voor de zakelijke markt, met een klantenbestand van ruim 14.000 klanten. Spryng heeft in acht jaar tijd een prominente plek in de mobiele dienstensector verworven en heeft hierdoor in veel bedrijfstakken gezamenlijk met haar klanten interessante cases weten te realiseren. De kracht van Spryng ligt in het feit dat de SMS diensten laagdrempelig en efficiënt worden aangeboden en zo zijn ontworpen dat ze zoveel mogelijk aansluiten op de wensen van de klanten. De producten van Spryng worden aangeboden middels verschillende online platformen, zijnde www.spryng.nl, www.spryng.be, www.spryng.de en www.spryng.fr. De SMS Gateway van Spryng kan zeer eenvoudig gekoppeld worden aan bestaande applicaties door middel van een API. Daarnaast biedt Spryng ook kant en klare oplossingen, zoals het handmatig versturen middels de online platformen en de MAIL to SMS applicatie.

Over ComsysConnect

ComsysConnect is onderdeel van de Comsys Group, een van oorsprong Nederlands bedrijf. Comsys heeft in verschillende landen eigen vestigingen, waar reeds meer dan 28 jaar gewerkt wordt aan diensten waarbij telefonie en spraak een hoofdrol spelen. Voorbeelden hiervan zijn informatielijnen, kwaliteitsonderzoek of stemmen via de telefoon, maar te denken valt ook aan alert services of de inzet van SMS bij marketingacties. Comsys levert haar diensten en systemen wereldwijd aan diverse organisaties binnen uiteenlopende branches, van grote telecomoperators tot het midden -en kleinbedrijf, zoals Asito, Vion, ING, Ziggo, KLM, KPN Telecom. Voor meer informatie bezoek: https://www.comsysconnect.com/


Deel: ' ComsysConnect en Spryng gaan een partnerschap aan voor sms diensten '


Lees ook