Ingezonden persbericht


Amersfoort, 27 mei 2004

Nieuwsbericht

Conceptronic presenteert de LightFan.

Begin juni breidt Conceptronic haar entertainmentlijn uit met de LightFan. Deze mobiele USB oplossing verlicht of verkoelt de werkplek waar nodig is.

Stelt u zich voor:
U wilt in het vliegtuig of vanuit bed op uw notebook werken, maar u heeft onvoldoende verlichting. U moet op een warme zomerse dag toch echt dat rapport afmaken achter de computer, maar door de warmte kunt u zich moeilijk concentreren. Maakt u vaak dit soort situaties mee? De nieuwe LightFan van Conceptronic is een handige oplossing.

De LightFan bestaat uit een flexibele standaard waar een helder wit LED lampje of een stille en veilige ventilator opgeschroefd kan worden. Het LED lampje gaat maarliefst 100.000 gebruiksuren mee. Dankzij de flexibele bureaustandaard en de meegeleverde uittrekbare USB kabel kan de LightFan in de perfecte positie gezet worden. Zakenmensen en reizigers kunnen de LightFan gemakkelijk in de handbagage mee op reis nemen, omdat de set wordt geleverd met een reisetui. De installatie van de LightFan is erg eenvoudig, deze hoeft alleen in een USB poort van een desktop computer of een notebook geprikt te worden, oftewel 'plug & play'. Het compacte ontwerp bestaat verder uit een praktische aan/uit knop.

Kortom: een eenvoudige en betaalbare oplossing als u graag uw werkplek verlicht of verkoelt, zowel op de zaak als thuis of op reis.

De LightFan zal bij onze dealers verkrijgbaar zijn voor de adviesprijs van E 9,90 (inclusief BTW).

Conceptronic - het Europees geregistreerde communicatiemerk van Tulip Computers - is specialist op gebied van mobility & connectivity, zowel voor de zakelijke als consumentenmarkt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Postbus 150

3800 AD AMERSFOORT

Tel: 033 - 45 49 470

Fax: 033 - 45 49 460

E-mail: aleid.reijnders@2L.net
Internet: www.conceptronic.net

Bijgevoegd zijn enkele foto's van de mobiele USB LightFan. -----------------------

Mobiele USB LightFan

De ventilator in werking

---- --

Zoekwoorden:

Deel: ' Conceptronic presenteert de LightFan '
Lees ook