Ingezonden persbericht


Amersfoort/Nieuwegein, 12 maart 2008

PERSBERICHT

Conceptronic sluit distributieovereenkomst met Actebis

Actebis wordt met ingang van 10 maart a.s. officieel distributeur van Conceptronic, het merk voor oplossingen op gebied van mobility & connectivity. Met deze uitbreiding richt Actebis zich vooral op resellers die actief zijn in het Retail en MKB Dealer-segment. Voor Conceptronic betekent de overeenkomst een belangrijke stap in het verder penetreren van de Nederlandse markt.

"Conceptronic is een mooie aanvulling op ons huidige assortiment. Door haar brede portfolio kunnen we onze resellers een compleet assortiment aanbieden van netwerkproducten, harde schijven, muizen, webcams en kabels", zegt Dirk-Jan Hartog, Business Unit Manager bij Actebis.

"Wij zijn zeer verheugd met de uitbereiding van Actebis binnen ons distributiekanaal", zegt Frank van Leeuwen, Sales manager Benelux 2L International B.V. / Conceptronic. "Deze uitbreiding geeft ons een extra focus partner op ons al bestaande distributiekanaal. Daarnaast vormt het een extra impuls voor de groeiambities van Conceptronic in Nederland."

Over Conceptronic
Conceptronic is een snel groeiend merk in de Europese hardware markt, gespecialiseerd in randapparatuur op gebied van mobility & connectivity. Sinds haar start in Spanje in 1999 is Conceptronic uitgebreid tot een zeer breed en succesvol concept. De range bestaat uit de volgende productgroepen: Networking, Connectivity, Lounge & Grab'n'GO collection. Conceptronic ontwerpt, ontwikkelt en fabriceert wireless routers tot en met media players, die stuk voor stuk staan voor een goede mix van prijs en kwaliteit. Voor meer informatie, bezoekt u www.conceptronic.net.

Over Actebis
Actebis Computers B.V. is distributeur voor de Nederlandse ICT-, Consumer Electronics- en retailmarkt. Met ongeveer 70 medewerkers bedient Actebis de wederverkopers vanuit de sales- & marketingorganisatie in Nieuwegein en haar magazijn in Utrecht. Sinds 1994 kan men bij Actebis terecht voor onder andere componenten, complete pc's, netwerk- en retailproducten. Samen met Actebis Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Noorwegen, Zweden en Oostenrijk vormt ze de Actebis Groep. De verkoopafdeling van Actebis is onderverdeeld in verschillende klantgroepen; e-shops, systembuilders, B2B (SoHo en SMB), retail-shops en retail-ketens. Hierdoor is het mogelijk om iedere klant persoonlijke aandacht te geven. Daarnaast zorgt veel kennis over de markt en de producten ervoor dat Actebis oplossingsgericht met de klant meedenkt. Voor meer informatie bezoekt u www.actebis.nl.

Conceptronic - het Europees geregistreerde communicatiemerk van Tulip Computers - is specialist op gebied van mobility & connectivity, zowel voor de zakelijke als consumentenmarkt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Conceptronic Actebis Computers B.V. 2L International B.V. (a Tulip Company) Overijsselhaven 25 Postbus 150 3433 PH NIEUWEGEIN 3800 AD AMERSFOORT Tel: +31 (0)30 ­ 60.84.700 Tel: +31 (0)33 ­ 45.49.450 Fax: +32 (0)30 ­ 60.81.252 Fax: +31 (0)33 ­ 45.49.460 E-mail: reaktie@actebis.nl E-mail: info@conceptronic.net Internet: www.actebis.nl Internet: www.conceptronic.net


---- --

Deel: ' Conceptronic sluit distributieovereenkomst met Actebis '
Lees ook