Mojo Concerts

Binnen no time waren de kaarten voor het concert van Coldplay, dat eerst in de Melkweg zou plaatsvinden op 5 juli, uitverkocht. MAAR...omdat wij graag willen dat ook jij en al je vrienden bij het concert van de Britse rockgroep kunnen zijn, is het concert verplaatst naar een grotere locatie; de Heineken Music Hall. De kaartverkoop begint aanstaande zaterdag.

Mocht je al een kaartje hebben; reeds gekochte kaarten voor de Melkweg blijven geldig.

De in 1994 opgerichte band Coldplay veroverde Engeland met het album 'Parachutes' dat in 2000 werd uitgebracht. De CD werd platinum en zorgde voor een enorme hype in Europa en Amerika. Het nieuwe album 'A Rush Of BLood To The Head' verschijnt op 26 augustus. De eerste single van dit album heet 'In My Place'.

Coldplay
Vrijdag 5 juli 2002
Heineken Music Hall Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
Entree: 27,50 (excl. servicekosten)

Kaartverkoop begint a.s. zaterdag om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's en de bekende voorverkoopadressen. Reeds gekochte kaarten voor het concert in de Melkweg op 5 juli blijven geldig voor de Heineken Music Hall.

Wie niet naar het concert in de Heineken Music Hall wil kan van 22 juni tot en met 3 juli zijn reeds gekochte kaart inleveren bij de bekende voorverkoopadressen.

Deel: ' Concert Coldplay verplaatst naar Heineken Music Hall '
Lees ook