Mojo Concerts

Op maandag 1 juli aanstaande geeft ERYKAH BADU een eenmalig concert in de Amsterdamse Heineken Music Hall.

De in 1972 geboren Amerikaanse singer/songwriter Erykah Badu bewijst met het succes van haar debuutalbum "Baduizm" in 1997 een multitalent te zijn. Opgegroeid met de soul van de jaren '70 en de hiphop van de jaren '80, ontwikkelt ze een geheel eigen stijl die een mix is van jazz, R&B en hiphop. De single 'On & On' wordt een nummer 1 hit. Ze componeert en produceert haar eigen albums en imponeert de wereld met haar potische songteksten en charisma. Het album "Baduizm" verkoopt wereldwijd drie miljoen exemplaren en ook het vervolg 'Live' levert Badu diverse bekroningen op. Ze ontvangt o.a. twee Grammy's (voor beste R&B Album en beste female R&B vocal performance) en een American Music Award. Haar derde album 'Mama's Gun' komt uit in 2000. Deze plaat is volgens Erykah 'my gift, my baby, my art' en symboliseert spirituele groei en evolutie, zowel van haarzelf als haar muziek.

Het optreden van Erykah Badu tijdens North Sea Jazz 2001 zal ieder zich nog goed kunnen herinneren. Maandag 1 juli zal ongetwijfeld weer een memorabele avond worden.

De kaartverkoop voor het concert van Erykah Badu begint aanstaande zaterdag.

Erykah Badu
+ support act
Maandag 1 juli 2002
Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree: 39 (excl. servicekosten).
Aanvang: 20.00 uur.

Kaartverkoop begint a.s. zaterdag om 10.00 uur door via Ticket Service de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-300.1250 (45 cpm), https://tickets.lvp.nl/res.php?vn=3286&origin=6 en de bekende voorverkoopadressen.

Deel: ' Concert Erykah Badu in Amsterdam '
Lees ook