BELIEVERS

PULSE 'The Make Luv Edition'

PULSE , Make Luv Edition
met o.a.Kevin Saunderson, Layo & Bushwacka! en Michel de Hey in de meest gewilde locatie van Nederland.

Op zaterdag 15 februari vindt de allereerste editie van Pulse plaats. Believers, de organisatie van het event , heeft beslag weten te leggen op een van de meest gewilde locaties van Nederland. Kosten noch moeite zijn gespaard om de ruimte spectaculair in te richten. Bovendien zijn de twee zalen voorzien van een geweldig licht- en geluidsplan, met extra aandacht voor acts en entertainment.

De locatie wordt echter tot op het laatste moment geheim gehouden. Want net als in de begindagen van de house geldt dat alleen degenen die er voor gaan en echt erbij willen zijn, achter de informatie komen. Voor slechts 25 euro krijg je een ticket. Behoor jij tot die selecte groep housefanaten? Kijk dan op de officiële site www.pulseparty.nl.

De line-up

Door de internationale line-up bestaande uit Kevin Saunderson, Layo & Bushwacka!, Junior Jack and Kid Creme, Michel de Hey, Benny Rodrigues vs Laidback Luke en Erick E belooft het een bijzondere avond te worden die je niet mag missen!

Nog nooit zijn ze samen in Nederland geweest: Junior Jack en Kid Creme. Samen hebben ze een maandelijks zaterdagavond in de Ministry of Sound en zijn ze verantwoordelijk voor vele remixen en producties. Kid Creme stond garant voor de mega remix van Shakedown 'At Night' en Junior Jack scoorde twee wereldwijde hits met 'My Feeling' en 'Thrill me'. (Totaal goed voor bijna een miljoen verkochte platen)

Layo & Bushwacka! zijn dit jaar echt doorgebroken met hun hit 'Love Story' afkomstig van hun tweede album Night Moves. Het duo eindigde bij vele dj's hoog in de jaarlijsten van 2002.
Kevin Saunderson is (samen met Juan Atkins en Derrick May) een van de grondleggers van de (Detroit-)techno en bekend van onder andere Inner City 'Big Fun'. Kevin heeft onlangs op T-Dansant in de Beurs van Berlage en Innercity in de RAI laten zien nog steeds een van de top dj's te zijn.

Erick E, Michel de Hey, Benny Rodrigues en Laidback Luke behoeven geen verdere toelichting als de toppers van de Nederlandse dancescene.

De locatie

De locatie behoort binnenkort tot het door UNESCO beschermde industrieel erfgoed. De organisatie is daarom ook trots om als eerste beslag hierop te hebben gelegd. Pulse gebruikt twee zalen met ieder een eigen unieke uitstraling. Via www.pulseparty.nl wordt er stapsgewijs informatie bekend gegeven over deze lokatie.

Make Luv

Speciaal voor de introductie van Pulse heeft Junior Jack onder de naam Room 5 een track geproduceerd. 'Make Luv' is een remake van een Oliver Cheatham's jaren zeventig hit. Samen hebben zij het nummer in een wel zeer eigentijds jasje gestoken. 'Make Luv' is nu uit op vinyl via PIAS. De commerciële release staat gepland voor medio maart. Een deel is reeds te beluisteren op www.pulseparty.nl.

Voor perslijst/interviews of andere vragen, bel met Believers/Yvette Hoogland.
Tel.: 020-7109740 of e-mail info@pulseparty.nl

Meer info

Pulse, The Make Luv edition
Zaterdag 15 februari 2003
Ssssecret, but very special venue (somewhere in 'de Randstad') Capaciteit: slechts 3000 personen
Start voorverkoop: week 03
23.00 tot 06.00 uur
Ticketprijs: 25 euro
(via Ticketbox en bekende voorverkoopadressen)

Line-up:
Layo & Bushwacka!
Kevin Saunderson
Junior Jack and Kid Creme
Erick E
Michel de Hey
Benny Rodrigues vs Laidback Luke
MC Marxman
Miss Bunty
VJ Vision Impossible
Décor Sis Josip

20 jan 03 09:02

Deel: ' Concert PULSE 'The Make Luv Edition' op 15-2-2003 '
Lees ook