Mojo Concerts

Rammstein is groot, heel groot! Behalve als afsluiter op de maandag van Pinkpop komt de Duitse band ook voor een eigen concert naar Nederland. Op zondag 30 juni staat Rammstein in het Gelredome in Arnhem.

Rammstein geeft niet zomaar een concert, Rammstein geeft een muziektotaalshow. De show is tot in alle details uitgedacht, de make-up, kleding, licht en natuurlijk het vuurwerk. Allerlei soorten vuur en vuurwerk, regens van koudvuur, gitaarhalzen die branden, reusachtige vlammenwerpers en de brandende jas van zanger Lindemann. De show staat in perfecte harmonie met de muziek, het een vult het ander aan, het is een totaalervaring. De muziek is een unieke mix van metal, industrial, techno en klassiek. Till Lindemann brult en zingt daaroverheen hilarische, soms romantische, soms grove, meezingbare (Duitse) teksten.

Rammstein is entertainment, deze geweldige show moet je gezien hebben! Zeker omdat dit voorlopig de laatste tour van Rammstein is, de volgende tour zal op zijn vroegst in 2005 zijn.

Zondag 30 juni 2002
Gelredome - Arnhem
Deuren open: 16.30 uur, aanvang: 18.30 uur
Entree: 35, 32,50, 30 (exclusief servicekosten)

Kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-300.1250 (99 ct.p.m), http://www.ticketservice.nl, de bekende voorverkoopadressen. En vanaf aanstaande zaterdag rechtstreeks via deze link
https://tickets.lvp.nl/res.php?vn=3155&origin=6

Deel: ' Concert Rammstein in Gelredome Arnhem '
Lees ook