Oad reizen


* Holten, 18 december 2002
Oad Reismarkt 26 januari 2003
Op zondag 26 januari vindt in de 'Conference Building', Hanzelaan 320 te Zwolle (Ov.)
van 10:00 tot 16:00 uur de Oad Reismarkt plaats met informatie over vlieg-, bus- en autovakanties. De toegang is gratis. Mensen die op vakantie willen of reeds bij Oad Reizen geboekt hebben, die graag deze dag willen bijwonen, zijn van harte welkom en hoeven zich niet van te voren aan te melden.
Tijdens deze dagen worden doorlopend videopresentaties vertoond over Bali, Maleisië, Thailand, Mexico, Zuid-Afrika, het Caribisch gebied en Turkije. Daarnaast zullen audiovisuele presentaties van de bovengenoemde bestemmingen (m.u.v. Turkije) worden verzorgd door AudioVisuele productiebedrijven.
Bij diverse stands is uitgebreide (reis-)informatie over vele vakantielanden te verkrijgen. Bovendien zullen aanwezige landenspecialisten, zoals reisleid(st)ers, verkoop- en reisbureaumedewerk(st)ers antwoord geven op allerlei vragen van de bezoekers. Daarnaast worden interessante boeken, reisgidsen, tijdschriften, landkaarten en naslagwerken over de natuur, cultuur, godsdienst e.d. te koop aangeboden. Om alvast echt in de vakantiesfeer te komen, kan men bovendien typische hapjes en drankjes proeven en zullen diverse standhouders voor bijvoorbeeld muzikale optredens zorgdragen. Tot slot zullen de echte kenners van de diverse bestemmingen boeiende reisverhalen ten gehore brengen.
Half januari is er een gedetailleerd programma beschikbaar met een overzicht van de tijdschema's van de diapresentaties en de video's. Deze informatie (incl. routebeschrijving) is te verkrijgen via de ANVR-reisbureaus of via www.oad.nl.

Deel: ' Conference Building' Oad Reismarkt in Zwolle '
Lees ook