========================
Persbericht

Den Bosch, januari 1999
========================
InfoCare organiseert i.s.m. Microsoft

Congres en Expo
Naar het Beste Business Besluit

Intensieve kennismaking met de business analyse mogelijkheden van Microsoft SQL Server 7.0 en Microsoft Office 2000.

De juiste informatie op het juiste ogenblik en in het juiste formaat is het thema dat InfoCare en Microsoft presenteren in Nederland op 24 februari. Geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd om op die dag naar de Jaarbeurs in Utrecht te komen. Daar vindt een congres en expo plaats waarbij zowel directie en management als IT-professionals, CIO's en senior IT-Managers welkom zijn.

CONFERENTIE
In samenwerking met de DataWarehouse-Alliantie (DWA) partners van Microsoft zal invulling worden gegeven aan een dagprogramma met diverse zeer interessante keynotes, plenaire sessies en parallel sessies. · Frank Buytendijk van Synergetics zal een lezing houden "Beheersbaarheid, risico, kosten en opbrengsten van Business Intelligence in uw bedrijf: een praktische kijk.".
· Microsoft presenteert "De juiste informatie op het juiste ogenblik. Microsoft SQL Server 7.0 ondersteunt uw business-beslissingen." en " De juiste informatie in het juiste formaat. Microsoft Office 2000: gebruik de tools die u al kent om intelligenter te worden over uw bedrijf.". Daarnaast zullen DataWarehouse-Alliantie-partners door middel van parallel sessies de werking in de praktijk van hun producten in combinatie met SQL Server 7.0 toelichten.

EXPO
Tijdens de expo kan men kennis maken met de DataWarehouse-Alliantie-bedrijven en andere ICT-organisaties die het publiek zullen informeren over het belang van hun bijdrage in deze ontwikkeling. De volgende bedrijven zullen aanwezig zijn: Allshare, BNT Holland, Brio Software, Business Objects, Cap Gemini, Carleton Europe, Cognos, Compaq, Compudonk, Knosys, Microsoft Press, MicroStrategy, Newcom, Platinum, Quercus, Sagent, Sterling Software, syn-T-sys, UCC en Vrolings Informatie Management.

INFORMATIE
Datum: 24 februari - Tijd: 9.00 - 18.00 uur - Plaats: Jaarbeurs te Utrecht
- Deelname: Gratis

InfoCare BV, de heer drs. Roel B.T. Wikkers Tel. +31 (0)73-6488632
Fax +31 (0)73-6488640
E-mail infocare@wxs.nl
Internet www.microsoft.com/benelux/event

INFOCARE is gespecialiseerd in informatieverschaffing en voorlichting over nieuwe ontwikkelingen in de Informatie en Communicatie Technologie. Zo zijn en worden onder andere de conferenties, beurzen en trainingen Data Intelligence, The Internetworking High-Tech Seminars en Rethinking The Future georganiseerd.


_________________

Deel: ' Congres en Expo Naar het Beste Business Besluit '
Lees ook