Surviving the Internet
Ketenintegratie, Heroriëntatie Specialisatie, Diversificatie… Eliminatie?

Op donderdag 21 oktober 1999 organiseert NetEvents in het nieuwe Radisson SAS Hotel Schiphol Airport het congres Surving the Internet. Het congres wijst de deelnemers op de overlevingskansen voor de tussenhandel aan de hand van succesvolle concepten.

Inhoud
Tijdens Surviving the Internet geven succesvolle cybermediairs, als Jim Rose - CEO van QXL - hun visie op de invloed van het internet op de toekomst van de fysieke handelsketen. QXL is op dit moment de grootste online veiling van Europa. Verder zullen sprekers van Boxman, Lastminute.com en Dell het programma verrijken met hun ervaringen uit de praktijk. Dagvoorzitter van Surviving the Internet is de heer Job Boot, presentator van het NOS-Programma Met het Oog op Morgen.

Voor wie is het congres bestemd?
Surviving the Internet is gericht op personen werkzaam in de groothandel en/of detailhandel, producenten, im- en exporteurs en iedereen die geïnteresseerd is in veranderingen in de markt voor de tussenhandel. Meer informatie is te vinden op de website www.netevents.nl/surviving.

Winst voor Dell
Dell heeft in het tweede kwartaal van 1999 een winst geboekt van 507 miljoen dollar. Dit is een stijging van 47% ten opzichte van vorig jaar. Dell verkoopt ruim 40% van haar PC's over het internet - een bedrag van 30 miljoen dollar per dag. (bron: C|Net en CNN) Tijdens Surviving the Internet spreekt de heer T. ten Dam over de kansen voor de producent door het overslaan van de keten.

Nederlandse site voor Boxman
De Zweedse CD-verkoper Boxman heeft 1 september een site geopend voor de Nederlandse markt. Op deze site kunnen CD's, CD-rom's, DVD's en video's online worden aangekocht. ABN AMRO is één van de investeerders in dit initiatief. (bron: Webwatch) De heer J. Wilson zal, namens Boxman, een presentatie geven over het uitschakelen van de fysieke keten.

Deel: ' Congres Surviving the Internet '
Lees ook