CONNEXXION

ConneXXion neemt afstand van taxi-onrust

ConneXXion is niet van plan haar activiteiten op het gebied van straattaxi uit te breiden. In tegenstelling tot eerdere berichtgeving is de onderneming niet doende taxibedrijven in Nederland op te kopen.

ConneXXion is eigenaar van taxibedrijven. Deze bedrijven houden zich voornamelijk bezig met het zogenoemde contractvervoer. Dat wil zeggen leerlingenvervoer en daarnaast gehandicapten-, zieken-, ouderen- en zakelijk vervoer. Slechts 5 procent van de conneXXion-activiteiten bestaat uit straattaxivervoer. ConneXXion heeft geen plannen dit aantal uit te breiden.

Het gerucht dat conneXXion 200 Mercedessen heeft aangekocht alleen voor straattaxivervoer is onjuist. Deze aangeschafte auto's dienen ter vervanging en zijn onderdeel van de jaarlijkse afschrijving. Daarnaast leeft er een misverstand omtrent conneXXion eurotax en het recent opgerichte Eurotax uit Amsterdam. ConneXXion eurotax is al 35 jaar een gerenommeerde taxionderneming uit Schiedam en heeft geen enkele relatie met Eurotax uit Amsterdam.

Deel: ' ConneXXion neemt afstand van taxi-onrust '
Lees ook