Radio West

Keywords: persberichten, persbericht, nieuws, radio, televisie

CONNY VANDENBOS, BASSIE & NIET-WESTERSE MUZIEK

Nieuwe programmas op Radio West
14 december 1999

Conny Vandenbos is vanaf maandag 27 december tot mei volgend jaar elke doordeweekse ochtend tussen 9.00 en 12.00 uur te beluisteren op Radio West. Zij presenteert dan het programma van Jeanine Rensen, die in die periode met zwangerschapsverlof is. Conny, geboren in Den Haag, is dan weer terug in haar vertrouwde omgeving, waar ze al zo lang over zingt (In Den Haag is een laan en Sjakie van de hoek, dat zich afspeelt in Rijswijk). Het presenteren van radio-programmas is Conny Vandenbos ook niet vreemd. Op haar lijst staan TROS, NOS, Omroep Gelderland, Radio Utrecht (tegenwoordig Radio M) en tot voor een jaar Radio Noordzee. En vanaf 27 december tot mei dus elke doordeweekse dag tussen 9.00 en 12.00 uur op Radio West... 88.4 FM.

Bassie elke zondagmorgen
Bassie verzorgt vanaf 2 januari elke vroege zondagmorgen een kinderprogramma op Radio West, bestemd voor kinderen tot 10 jaar. De door vele kleuters en peuters op handen gedragen helft van het clowns-duo Bassie & Adriaan is zondags te horen van 7.00 tot 8.00 uur.

Niet-Westerse muziek
Vanaf maandag 3 januari is op Radio West elke doordeweekse avond tussen 22.00 en 23.00 uur een programma te horen met niet-Westerse muziek. Het gaat dan vooral om Turkse, Marokkaanse, Antilliaanse en Surinaamse muziek. In het dagelijkse uur blijft omstreeks kwart voor elf ruimte voor het laatste regionale nieuws, een vooruitblik op de uitzendingen van de volgende ochtend.

Deel: ' Conny Vandenbos en Bassie op Radio West '
Lees ook