Consolidate-IT en BLADE Networks tekenen een distributie-overeenkomst


Met de netwerk producten van BLADE, biedt Consolidate-IT een uitbreiding op haar portfolio voor de markt die zoekt naar snelle en efficinte connectiviteit tussen servers en storage

ALMERE, 20100428 -- Vanaf heden zal Consolidate-IT de netwerkproducten in Europa distribueren. Met de netwerkproducten van BLADE, breidt Consolidate-IT haar portfolio uit voor de markt die zoekt naar snelle en efficinte connectiviteit tussen servers en storage. BLADE Networks is de leider in enterprise datacenter netwerkoplossingen, de Leading Supplier van BLADE Server Switches (IBM, HP, NEC, SGI). BLADE servers worden veelvuldig gebruikt in datacenters vanwege de high density voor applicaties zoals Virtualisatie of HPC. De switches ondersteunen VMready network virtualization, BLADEHarmony Manager en CEE/FCoE.

Consolidate-IT verwacht dat deze oplossingen zeer interessant zijn voor zowel onze partners als eindgebruikers die op zoek zijn naar innovatieve low latency connectiviteit oplossingen tussen servers en storage.

Consolidate IT is een Value Add Distributeur voor data infrastructuur. Consolidate IT ziet de distributie van BLADE Networks als een goede uitbreiding op het bestaande portfolio om een complete infrastructuur oplossing te kunnen leveren aan haar resellers.

Over Consolidate-IT

Consolidate IT is een Europees opererende distributeur die zich specialiseert in het leveren van storage en infrastructuur oplossingen. De storage en infrastructuur oplossingen in ons portfolio zijn beschikbaar in zowel 1 als 10 Gigabit Ethernet waarmee we de volledige markt via onze partners kunnen bedienen.

Over BLADE Networks

BLADE Network Technologies (BLADE) is een aanbieder van network producten voor high-performance data centers. De blade switches, top-of-rack RackSwitch, VMready network virtualization software en Smart Server Control software zijn de kern elementen van BLADE`s Unified FabricArchitecture.


Deel: ' Consolidate-IT en BLADE Networks tekenen een distributie-overeenkomst '
Lees ook