Constructiebedrijf Hillebrand BV branchewinnaar 2015 in staalbranche

Rotterdam/Middelburg, 20150706 -- Constructiebedrijf Hillebrand BV is uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de Staalbranche door het Nationale Business Succes Award Instituut. Met een ijzersterke positionering en met onderscheidende diensten heeft het Middelburgse bedrijf zich ontwikkeld tot een in de markt toonaangevende onderneming. ‘Constructiebedrijf Hillebrand is een onderscheidende toeleverancier van complexe staalconstructies in de bruggenbouw, weg-en waterbouw, offshore (wind) en scheepsbouw, van ontwerp tot onderhoud in eigen beheer’, aldus de Nominatiecommissie.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Constructiebedrijf Hillebrand BV een voorbeeld van oerdegelijk ondernemerschap met oog voor haar omgeving. ‘Constructiebedrijf Hillebrand BV verbetert continue haar productiemethode en maakt van het landschap van bruggen en constructies een lust voor het oog.’

Opmerkelijk onderscheidend vermogen

De jury prijst met name het innovatieve karakter van de B2B-onderneming  ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Constructiebedrijf Hillebrand. Zij is continu actief om de productiemethoden te optimaliseren en om vaak architectonische hoogstandjes te maken, vaak in nauwe samenwerking met de opdrachtgever, voor wie zij als een betrouwbare partner geldt en die uitstekend weet mee te denken om de best mogelijke oplossingen te bereiken. Ook presteren ze hoog op het gebied van (civil) engineering en (D&C) en onderhoud’, stelt Robbert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. ‘Niet voor niets is Hillebrand partner in grote infraprojecten en tenderprojecten. Specialist in relevante elektrotechnische en hydraulische componenten en aandrijvingen.’ De laatste jaren zijn er naast de spraakmakende infra project ook vele complexe offshore constructies en equipement voor  de offshore wind branche  geleverd door het Middelburgse bedrijf.

Meer informatie: https://www.hillebrand.nu

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succesaward wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, als ook het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award, (2015) inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks te volgen op RTL 7, zondag 12:55 uur tot einde 2015. 


Deel: ' Constructiebedrijf Hillebrand BV branchewinnaar 2015 in staalbranche '
Lees ook