Persbericht

Enterprise Security Management eenvoudiger dan ooit

Consul komt met nieuwe release: Enterprise Audit 2.1

Delft, 8 oktober 1999 - Consul Risk Management presenteert de nieuwste versie van haar Enterprise Audit-oplossing. Een hulpmiddel bij het monitoren van de systeemintegriteit die aangetast kan worden door fraude en andere externe factoren. Enterprise Audit analyseert automatisch audit logs die afkomstig zijn uit verschillende systemen zoals UNIX, NT en mainframe-computers.

De belangrijkste voordelen zijn:
* uitgebreide analyses met behulp van een speciale interface * geavanceerde trend-analysemogelijkheden * proactieve monitoring- en controle-opties.

CONSUL Risk Management (https://www.consul.com) is een internationale softwareontwikkelaar, gespecialiseerd in bedrijfsbreed beveiligingsmanagement. Het productaanbod omvat onder meer oplossingen voor IT-beveiligingssupervisie, data-encryptie en password-synchronisatie voor mainframes en open systemen. Onder haar klantenkring bevinden zich vele topvijfhonderdbedrijven, die met name actief zijn op het gebied van finance, verzekeringen, energie, transport en overheid. Circa zeventig van de huidige honderd medewerkers zijn direct betrokken bij development en support. CONSUL Risk Management (opgericht in 1980, hoofdkantoor te Delft) wordt internationaal vertegenwoordigd door dochtermaatschappijen in de Verenigde Staten, Scandinavië, Duitsland en verkooppunten in zeventien andere landen. De omzet steeg in 1998 met 65% en zal dit jaar naar schatting verdubbelen. Strategische partners zijn onder andere IBM en Comparex.

Deel: ' Consul komt met nieuwe release Enterprise Audit 2.1 '
Lees ook