Consumentenbond

'Gratis' lot kost 120 gulden
De SponsorBingo Loterij trakteert op een gratis lot. Om het lot te activeren moet een gratis nummer gebeld worden. Als het lot eenmaal geldig is gemaakt, betaal je vanaf 1 oktober vervolgens 10 gulden per maand om 13 trekkingen kans te maken op fantastische prijzen. Maar, wat doe je als je alleen die ene maand september mee wilt spelen? Daar geeft de SponsorBingo Loterij geen duidelijk antwoord op.

Reden voor consumenten om de Consumentenbond te bellen. De Consumentenbond is van mening dat de voorwaarden niet voldoende duidelijk zijn: de communicatie is op het randje. De mailing en de actievoorwaarden roepen vragen op wat je precies moet doen om niet deel te nemen aan de loterij.

Consumenten die hebben toegehapt maar die zich bedacht hebben om mee te spelen - nadat duidelijk werd wat de consequenties waren - kunnen tot 25 oktober het volgende doen:

Mensen die lid zijn van de Postcodeloterij bellen naar het volgende telefoonnummer: 0900-3001500. Mensen die géén lid zijn van de Postcodeloterij moeten een brief schrijven naar: Van Eeghenstraat 70, 1071 GK Amsterdam

Eigenlijk is het pas een gratis lot als je opzegt. Doe je dat niet dan is het een gratis lot met een kostbaar vervolg.

Deel: ' Consumentenbond 'Gratis' lot kost 120 gulden '
Lees ook