Consumentenbond roept X-Adventure kinderwagen uit tot Beste Koop 2013


Tilburg, 20130807 -- Onlangs heeft de Consumentenbond de X-Adventure X-Line kinderwagen uitgeroepen tot Beste Koop Juli 2013. Betreffende kinderwagen is door de Consumentenbond getest op meerdere aspecten (onder andere gebruiksgemak, duwcomfort, besturen en rijden etc.), waarop telkens hoge scores zijn behaald. Het is de eerste keer dat de Consumentenbond een kinderwagen test van dit Nederlandse merk. Om dan direct te worden uitgeroepen tot Beste Koop is ronduit knap te noemen.

De X-Adventure X-Line kinderwagen valt vooral op vanwege haar gebruiksvriendelijkheid. Op de aspecten functionaliteit en gebruikersgemak is tijdens de ontwikkeling dan ook veel aandacht besteed. Het is eigenlijk geen verrassing dat de kinderwagen juist hierop een hoge waardering ontvangt. Gelet op de veiligheid van de baby of de peuter - en dat is voor vader of moeder toch het belangrijkste - is deze kinderwagen in haar prijsklasse een absolute aanrader. Kijk voor de specifieke testresultaten van de X-Adventure X-Line kinderwagen op Beste Koop Juli 2013 Consumentenbond.

Vera van Beers van Meubleplus - de organisatie die als importeur verantwoordelijk is voor de productie van de X-Adventure X-Line kinderwagen - vertelt enthousiast: "Deze uitslag stemt ons natuurlijk tot tevredenheid. Vooral het feit dat we deze titel behalen, nadat de Consumentenbond pas voor de eerste keer een kinderwagen van ons merk heeft getest. Dat we zo snel succes zouden boeken…tja, daar kun je alleen maar van dromen." 

X-Adventure is onderdeel van fabrikant/importeur Meubleplus en is gevestigd in Tilburg. Zij importeert alle mogelijk denkbare artikelen ten behoeve van baby of peuter. Het uitgebreide assortiment, dat is in te zien op www.xadventure.nl, is te verkrijgen in zowel retrostijl als de 'urban style'.


Deel: ' Consumentenbond roept X-Adventure kinderwagen uit tot Beste Koop 2013 '
Lees ook