Contact Data-Accessoires breidt haar accessoire-lijn met 2 top merken uit

Venlo, 19-Jan-99 -- CD Contact Data, een van de grootste distributeurs van PlaystationTM, NintendoTM en PC software-titels en accessoires, heeft vanaf heden naast haar eigen lijn "Piranha", nog twee top merken in haar pakket geplaatst.

Naast "Piranha" dat uit een breed scala van accessoires voor Gameboy PocketTM, Gameboy ColorTM, Nintendo 64TM, PlaystationTM en PC bestaat, bieden we vanaf heden ook de merken "Act Labs" en "Fanatec" aan, waardoor we met name onze PC accessoires flink uitbreiden.

In een klap plaatsen we met deze top-merken een range van Stuurwielen op de markt voor PC, Playstation en Nintendo64. Met name de PC produkten variëren van mid-end tot high-end met o.a. het "Act Labs Force RS Racing system", de absolute top in Force Feedback stuurwielen. Naast de stuurwielen zijn er PC (3D) joysticks, PC gamepads en zelfs een joystick voor Playstation verkrijgbaar.

"Het is een logische stap voor ons, daar we nu met de merk-lijnen Mad Catz, Piranha, Fanatec en Act Labs een range van accessoires kunnen aanbieden van low-end tot de absolute high-end.", aldus Charlot Cobben, verantwoordelijk voor de marketing/Pr van de accessoire-lijn. "Door het bestuderen van de markt en vooral goed te luisteren naar de gamer/consument, zijn we tot de conclusie gekomen dat onze huidige accessoire-lijnen synchroon staan met de vraag van de retailer en consument. We laten het hier nog niet bij, aangezien de markt en de consument erg veranderlijk zijn, zullen we proberen ook altijd zo snel mogelijk op de markt in te spelen met nieuwe en innovatieve produkten."

In de komende maanden zal er veel aandacht besteed worden aan het promoten van de nieuwe accessoires, d.m.v. verschillende marketing en PR activiteiten, alsmede promoties en beursen. Natuurlijk staat er ook via Internet het nodige te gebeuren.

Als u meer informatie omtrent de produkten wilt, dan kunt u een mailtje sturen naar piranha@contactdata.nl, actlabs@contactdata.nl offanatec@contactdata.nl.We kunnen u dan o.a. een overzicht sturen van de huidige produkten die in de verschillende lijnen zijn opgenomen.

CD Contact Data-Accessoires is een onderdeel van CD Contact Data, de grootste exclusieve onafhankelijke games-distribiteur van de Benelux. Contact Data is gespecialiseerd in de distributie, verkoop en marketing van spel/educatieve software/hardware in Belgie, Nederland en Luxemburg. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met het hoofdkantoor

Contact

Data Nederland, Tel. +31 (0)77-3232832 / Fax. +31 (0)77-3232833.

Contact Data Belgie Tel. +32 (0)32 870911 / Fax. +32 (0)32 814009. CentreSoft Benelux, Tel. +31 (0)35-5394000 / Fax. +31(0)35-5394009.

Voor info via het WWW: http://www.contactdata.nl * http://www.fanatec.com * http://www.actlab.com * http://www.madcatz.com

Deel: ' Contact Data-Accessoires breidt haar accessoire-lijn uit '
Lees ook