Ingezonden persbericht

Persbericht

CSC en SeeBeyond sluiten contract voor de integratie van financiële applicaties bij NASA

CSC krijgt licentie voor implementatie van SeeBeyonds complete eBI-suite voor EAI-backbone van NASA

Hoofddorp, 7 september 2001 - SeeBeyond (Nasdaq: SBYN), wereldwijd leverancier van eBusiness Integration-oplossingen (eBI), heeft een contract gesloten met Computer Sciences Corporation (CSC) voor de realisatie van het Integrated Financial Management Program (IFMP) van de NASA. Volgens het zevenjarige contract ondersteunt SeeBeyond de integratieactiviteiten van CSC met softwarelicenties en services.

De NASA ontwikkelde het IFMP om haar organisatiebrede financiële applicaties opnieuw in te richten en te stroomlijnen. Het programma is gericht op het ontwerp en de implementatie van een integratie-'backbone' voor de applicaties. In het programma zijn onder meer de volgende modules opgenomen: inkoop, budgetbepaling, urenregistratie, salariëring, HR, functiewaardering, logistiek, zakelijke reizen, facilitair management en milieu- en luchtvaartmanagement.

"De missie van de NASA is de vermeerdering van menselijke kennis door een programma van systematisch onderzoek. Het realiseren van deze missie vereist een robuust, schaalbaar en naadloos informatiemanagement", zegt Jim Demetriades, oprichter, bestuursvoorzitter en CEO van SeeBeyond. "Door CSC te ondersteunen bij een snelle en efficiënte uitvoering van IFMP, onderstrepen we onze eigen missie. Die is gericht op het helpen van vooraanstaande organisaties die de wereld fundamenteel veranderen."

NASA
Het National Advisory Committee for Aeronautics is in 1915 opgericht door het Amerikaanse Congres en had als oorspronkelijk doel: "supervisie en sturing van wetenschappelijk onderzoek naar problemen tijdens het vliegen en de praktische oplossingen daarvan". Tijdens haar bestaan is de organisatie getransformeerd tot een civiele organisatie die zich bezighoudt met de uitbreiding van kennis over fenomenen binnen zowel de atmosfeer als de ruimte.

CSC
Computer Sciences Corporation (opgericht in 1959) is een toonaangevende dienstverlener op het gebied van IT- en managementconsultancy, systeemintegratie, outsourcing, ERP, CRM en e-Business. Het bedrijf is actief voor zowel de overheids- als de commerciële sector. Wereldwijd werken er zo'n 70.000 mensen verspreid over ruim 800 kantoren in de VS, Australië, Azië en Europa. In 1967 is de eerste Europese vestiging geopend. Met name de afgelopen drie jaar is de Europese organisatie sterk gegroeid door outsourcingsopdrachten, acquisities en autonome groei. Het aantal medewerkers in Europa bedraagt op dit moment ruim 15.000. Het hoofdkantoor van CSC Nederland is gevestigd in Bunnik. In Nederland heeft CSC vestigingen in Apeldoorn, Dordrecht, Kerkrade, Nieuwegein en Venlo.

Deel: ' Contract CSC en SeeBeyond voor integratie bij NASA '
Lees ook