Ingezonden persbericht

P E R S B E R I C H T

Wassenaar, 22 mei 2002

Contractondertekening LG Zomershow op Duinrell

Onder toeziend oog van mevrouw Hella Voûte, VVD-woordvoerster Toerisme en Recreatie in de Tweede Kamer, werd vandaag het contract ondertekend voor de nieuwe Zomershow van Duinrell met de titel 'LG Zomershow Slapstickmagic by Scott and Muriel'.

Het contract werd getekend door Sylvia van den Akker van Rocket Produkties, producent van de show en de hoofdpersonen Scott en Muriel. LG Electronics Benelux werd vertegenwoordigd door de heer Nick Sagong, president en voor Duinrell tekende de directie, de heren Philip en Roderick van Zuylen van Nijevelt.

Het lukte mevrouw Voûte om voor deze ondertekening toch tijd vrij te maken, ondanks de begrijpelijke uitloop van de VVD fractievergadering. Zij deelde mee dat na ampele discussie in de fractie de VVD kiest voor oppositie. "Hiermee respecteren we de keuze van de kiezer", aldus Hella Voûte. Op grond van de vele voorkeurstemmen wordt zij morgen weer als Tweede Kamerlid geïnstalleerd. Voor het toeristisch bedrijfsleven is het van groot belang dat zij nog steeds als woordvoerster Recreatie en Toerisme haar stem laat horen.

De LG Zomershow zal vanaf 6 juli tot en met 25 augustus (met uitzondering van 8, 9 en 10 juli) driemaal per dag worden opgevoerd om 13.00, 14.30 en 16.00 uur. De show is een combinatie van fysieke comédie en ijzersterke originele magische effecten. Hoogtepunt van de show is een catastrofale 'doorzaag-illusie'. Scott en Muriel zijn niet voor niets in juli 2000 op het Internationale Congres voor de Goochelkunst bekroond met de Grand Prix.

Deel: ' Contractondertekening LG Zomershow op Duinrell '
Lees ook