Conversion Company versterkt marktpositie door overname Favela Fabric


Samenwerking voor optimale dienstverlening in veranderende markt

AMSTERDAM, 20140327 -- Conversion Company en Favela Fabric hebben besloten om de krachten te bundelen. Om de groeiende markt van social business gezamenlijk krachtiger te bedienen, heeft Conversion Company recentelijk alle aandelen van Favela Fabric overgenomen. Boudewijn Zeijlmans, oprichter van Favela Fabric, zal een sleutelrol spelen in de nieuwe situatie.

Van social media naar social business
De dialoog tussen mensen onderling maar ook die tussen mensen en organisaties, verplaatst zich meer en meer naar digitale kanalen. Martijn Haanappel, oprichter van Conversion Company: ‘Deze ontwikkeling gaat veel verder dan social media; het gaat om social business. Met de acquisitie van Favela Fabric speelt Conversion Company in op de veranderde marktsituatie. Het vakmanschap dat Favela Fabric de afgelopen acht jaar heeft ontwikkeld, is een enorme verrijking voor ons en biedt grote toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers.’ Boudewijn Zeijlmans, oprichter van Favela Fabric, voegt hier aan toe:"De aansluiting bij Conversion Company is voor ons een logische stap in de volwassen-wordende markt. Onze vaak gemeenschappelijke opdrachtgevers hebben steeds meer behoefte aan begeleiding in de “social” en “digital” transitie die ze doormaken. Het consumentengedrag is namelijk voortdurend aan verandering onderhevig. Dit vraagt om innovatieve, passende digitale oplossingen die interactie op gang brengen. Door samen te werken met Conversion Company kunnen we onze opdrachtgevers hierbij nog beter ondersteunen. "

Over Conversion Company en Favela Fabric
Het in 2007 door Martijn Haanappel en Edgar Mul opgerichte Conversion Company is actief in e-business advisory, channel development & management, analytics & insights en online media & marketing technology.Conversion Company werkt voor een gevarieerde groep ondernemingen, meestal beursgenoteerd. Het in 2006 opgerichte Favela Fabric levert diensten op het gebied van social business & media, social intelligence & insights, community development & management. De afgelopen jaren is fors geïnvesteerd in het eigen platform ‘talk’. Tot de opdrachtgevers van Favela Fabric horen grote vaak beursgenoteerde ondernemingen.


Deel: ' Conversion Company versterkt marktpositie door overname Favela Fabric '
Lees ook