CONXION CORPORATION

Conxion lanceert EnterpriseXi, de digitale leveringsdienst....

Conxion lanceert EnterpriseXi, de digitale leveringsdienst voor datacentra
van bedrijven

:: Nieuwe benadering van uitbesteden brengt het Tier-1 netwerk van Conxion naar de onderneming - Microsoft en Oracle zijn de eerste gebruikers

Santa Clara, Californië - Conxion Corp., de betrouwbare en prestatiegerichte marktleider in beheerde hosting maakte vandaag bekend dat EnterpriseXi, een digitale leveringsdienst die datacentra van bedrijven verbindt met het supersnelle netwerk van Conxion, nu algemeen beschikbaar is. EnterpriseXi geeft in-house hosting operaties dezelfde kracht en hetzelfde bereik als de toonaangevende content leveringsdiensten en zeer uitgebreide netwerken, terwijl de bestaande investeringen van bedrijven in datacentra en personeel niet overbodig worden. Oracle en Microsoft maken al gebruik van deze dienst.

EnterpriseXi kent een netwerkcentrische benadering waardoor IT-managers hun content levering en beheer van replicatieservers kunnen uitbesteden terwijl zij zelf de bronservers en content binnen hun eigen datacentra kunnen blijven beheren. Deze service kan het begin zijn van een toestroom naar beheerde hosting van bedrijven die de expertise en klantgerichtheid van Conxion willen uittesten.

Oracle en Microsoft gebruiken Conxions EnterpriseXi service om hun softwaretoepassingen, hun paradepaardjes, aan de eindgebruiker te leveren, zoals 9i database van Oracle en Windows XP beta software van Microsoft. Zij profiteren van de krachtige routing, bandbreedte en leveringscapaciteiten van het Tier-1 netwerk van Conxion - momenteel met een uitwisselingscapaciteit van meer dan 23 Gb per seconde - dat gelijk staat aan acht OC-48 circuits op vol vermogen.

EnterpriseXi kan de levering ondersteunen van zeer grote files of grote bibliotheken die worden beheerd op verspreide opslagvoorzieningen. De infrastructuur kan ook webtoepassingen distribueren die worden gehost op verschillende datacentra.

'Met EnterpriseXi hoeft het hoofd van informatiseringsafdeling niet langer te kiezen tussen modernisering van hun datacentra of uitbesteding om hun bereik te vergroten; ze kunnen nu de voordelen van beide zaken combineren,' aldus Antonio Salerno, CEO van Conxion. 'Wij brengen onze netwerk computerinfrastructuur naar de servers toe die overal kunnen staan. U moet het zien als een aanjaagraket die de digitale levering van uw datacentrum optimaliseert.'

Counse Broders, Senior Internet Services Analyst for Current Analysis, zei: 'EnterpriseXi is een grote migrerende strategie voor bedrijven die nog niet klaar of bereid zijn voor volledige uitbesteding aan een beheerde hoster. Vele bedrijven erkennen de voordelen van beheerde hosting, maar durven het nog niet aan. Deze service geeft het hoofd van informatiseringsafdeling meer keuzes om het bestaande datacentrum te vergroten en om infrastructurele elementen uit te besteden waarvan het niet praktisch is ze intern in te zetten.'

Hoe werkt EnterpriseXi

EnterpriseXi is hardware agnostisch. Bedrijven kunnen iedere server of database platform gebruiken voor hun datacentrum - of dat nu Sun, Microsoft, IBM, Linux, BEA of Oracle is - en inpluggen in het netwerk van Conxion. Bij andere content toepassingen moeten bedrijven vaak kiezen uit een beperkte lijst met server platforms, en soms moet zelfs de software worden aangepast.

EnterpriseXi werkt op twee manieren:

:: Bedrijven koppelen hun servers van de datacentra aan gesynchroniseerde servers die zich overal in het internationale Tier-1 netwerk van Conxion bevinden, en voegen de ingebouwde redundantie en krachtige voordelen van Conxions HotRoute(tm) technologie toe die garandeert dat gebruikers voor een optimale levering naar de beste server worden geleid.

:: Klanten die geen content hoeven te repliceren, kunnen ook gebruik maken van EnterpriseXi om de levering van grote software files, streaming media en content gegenereerd vanuit applicaties, naar hun klanten te versnellen. Extra servercapaciteit kan op verzoek worden geleverd.

EnterpriseXi service bestaat uit drie componenten:

:: De bronservers van het datacentrum van de klant.

:: Een Conxion circuit met hoge capaciteit die het datacentrum verbindt met het netwerk van Conxion.

:: Een cluster van gesynchroniseerde servers die zich bevinden in het Tier-1 netwerk met HotRoute, de netwerk-centrische, lasten verdelende optimaliseerder van content levering. - een van de kenmerken van Conxions HotRoute digitale leveringstechnologie is de adaptieve netwerkintelligentie. HotRoute ziet iedere route op het wereldwijde internet en luistert naar de verkeerssituatie om op basis daarvan het snelste pad te bepalen voor levering van content aan de eindgebruiker. HotRoute is net als een real-time MapQuest voor pakketlevering.

Bedrijven die meer willen weten over EnterpriseXi kunnen contact opnemen met Conxion via onderstaande telefoonnummers en e-mail adressen:

Verkoopafdelingen van Conxion:

Verkoop voor de VS: +1-800-266-9466 druk 4, vervolgens toestel 4746

Europa en VK: +31-0-20-711-3200 (Nederland) +44-0-20-7537-6240 (VK) +32-0-496-270-652 (België)

Verkoop: Noord-amerika, Zuid-Amerika, Azië en Australië: sales@conxion.net

Verkoop: Europa en VK: salesEurope@conxion.net

Over Conxion

Conxion Corp., https://www.conxion.com, is de betrouwbare en en prestatie gerichte leverancier van beheerde hosting, met een geïntegreerde internet infrastructuur, dat gebruik maakt van haar wereldwijde Tier-1 netwerk, 7 strategisch gesitueerde datacentra in de VS en Europa, waaronder Amsterdam, Brussel en London, en 15 aanwezigheidspunten van waaruit men volledig beheerde hosting aanbiedt. Conxion, met het hoofdkantoor in Silicon Valley (Santa Clara, Californië), is een particuliere onderneming.

NOTA BENE: Conxion is een gedeponeerd handelsmerk, en het Conxion Logo en HotRoute zijn handelsmerken van Conxion Corporation. Alle overige handelmerken zijn eigendom van hun betreffende eigenaren.

Website: https://www.conxion.net

Contactpersonen: Phyllis Davidson, Conxion Corporation, tel:
+1-408-566-8529
of e-mail: phyllis@conxion.net of Ken Shuman, Bite PR, tel:
+1-415-614-3622
of e-mail: ken.shuman@bitepr.com, voor Conxion Corporation

20 aug 01 16:56

Deel: ' Conxion lanceert de digitale leveringsdienst EnterpriseXi '
Lees ook