Cool en comfortabel autostoeltje voor kids met handicap


TIEL, 20120412 -- Een kind met een meervoudige handicap lekker laten zitten tijdens vervoer in de auto was de wens van de Zweedse ontwerpers van autostoeltje Zitzi Carseat Pro. En dat is gelukt. Het autostoeltje zorgt voor een comfortabele lichaamshouding van kids. Instellen op maat is kinderspel voor ouders en begeleiders. En het is nog een mooie aanwinst voor in de auto ook!

Jochem Hartgers van leverancier Anatomic SITT Nederland: "Je kunt vrijwel alle kinderen met een meervoudige handicap exact positioneren in het stoeltje. De romp- en zitondersteuning kan exact op het lichaam worden aangepast. Daardoor verbeter je de balans. Dat is comfortabeler voor de gebruiker en gezonder." De Carseat Pro is eenvoudig door een ouder of begeleider in te stellen en is dus zeer gebruiksvriendelijk.

Levensduur
De Zitzi Carseat Pro is niet alleen praktisch en mooi om te zien, maar het is ook een economisch product: het stoeltje 'groeit mee' met zijn gebruikers. De verstelbaarheid biedt ruimte tot 40 centimeter groei in lichaamslengte. De zitdiepte en rughoogte zijn tot 10 centimeter verstelbaar. Zo gaat het autostoeltje langdurig mee. De sterke kwaliteit bekleding is eenvoudig  in de wasmachine te reinigen. Het stoeltje is voorzien van de ECE44.04-veiligheidsnorm voor gebruik in voertuigen.

Accessoires
De Zitzi Carseat Pro weegt niet veel en kan gemakkelijk worden verplaatst van de ene auto naar de andere. Handige accessoires zijn de draaischijf waarmee je het stoeltje eenvoudig naar je toe kunt draaien, de armondersteuning en het voorhoofdbandje.

De Zitzi Carseat Pro is verkrijgbaar bij Anatomic SITT Nederland. Anatomic is aanwezig op de beurs voor mensen met een functiebeperking Support, van 9 t/m 12 mei 2012 in de Jaarbeurs Utrecht. Het standnummer is 07.C062. Meer informatie: www.anatomicsitt.com.


Deel: ' Cool en comfortabel autostoeltje voor kids met handicap '
Lees ook