Ingezonden persbericht


-HIGHLIGHT-

COOL FACTOR VANAF VRIJDAG TE ZIEN OP NICKELODEON

Amsterdam, 23 augustus 2010

Vrijdag a.s. gaat Cool Factor van start op Nickelodeon. Een gloednieuw programma, met presentator Patrick Martens, waarbij het aankomt op lef en doorzettingsvermogen. Kids worden uitgedaagd om tot het uiterste te gaan, angsten te overwinnen en grenzen te verleggen. Klimmen, abseilen, hindernisbanen, raften, en bizarre gerechten...de kandidaten van Cool Factor krijgen echt van alles voorgeschoteld.

Cool Factor laat zien dat je soms als een berg tegen dingen op kunt zien die in praktijk eigenlijk alleen nog maar mee kunnen vallen. Met een flinke dosis lef en een portie zelfvertrouwen kom je echt een heel eind. Cool Factor is geïnspireerd op Fear Factor dat een wereldwijd succes is, maar zich uitsluitend richt op volwassenen. Doordat de makers nu ook een variant speciaal voor jongere kandidaten hebben ontwikkeld, kunnen ook de kijkers van Nickelodeon het avontuur aangaan.

Smullen en gruwelen met Pierre Wind
Tijdens elke aflevering van Cool Factor krijgen drie jonge kandidaten een aantal uitdagende opdrachten waarvoor zij moeten laten zien wat zij in huis hebben. Daarbij worden ook de smaakpapillen op de proef gesteld. Chefkok Pierre Wind zal de kandidaten namelijk kennis laten maken met onorthodoxe gerechten zoals een overheerlijke kwallensalade en het typisch Schotse gerecht Haggis, gemaakt van schapenmaag of runderdarm. Dit houdt in veel gevallen in dat de kandidaten zich toch echt over een drempel heen moeten zetten...

Cool Factor is een Endemol productie, gemaakt in opdracht van Center Parcs en vanaf 27 augustus om 19.20 uur iedere vrijdag te zien bij Nickelodeon.

www.nickelodeon.nl

-EINDE BERICHT-

Zoekwoorden:

Deel: ' Cool Factor te zien op Nickelodeon '
Lees ook