Coolfield B.V. tekent partnerovereenkomst met CompLions-GRC B.V.


DEVENTER, 20170831 -- Het Nijmeegs/Eindhovense adviesbedrijf Coolfield zal voor het leveren van diensten en software voor het beheersen van de risico's rondom informatieverwerking, privacy en continuïteit o.a. gebruik maken van het softwarepakket GRCcontrol van CompLions-GRC uit Deventer. Hiervoor hebben Coolfield en CompLions-GRC vandaag een partnerovereenkomst getekend.

Door gebruik te maken van GRCcontrol en de privacy module kunnen organisaties zeker stellen dat men voldoet aan de AVG/GDPR-wetgeving. Met het digitale dossier van GRCcontrol maakt men aantoonbaar aan management, stakeholders, auditors en toezichthouders, zoals de Autoriteit Persoonsgegevens, dat de organisatie compliant is.

[Coolfield B.V. tekent partnerovereenkomst met CompLions-GRC B.V]
Op zondag 3 september 2017 om 09.55 uur is er een item over gegevensbescherming in de uitzending van Ondernemend Nederland. Dit is het businessprogramma van RTL7 waarin ondernemers vertellen over de nieuwste ontwikkelingen op hun vakgebied.

Coolfield vertelt in Ondernemend Nederland hoe bedrijven en overheid er, met behulp van een assessment en het inrichten van een gedegen privacy management systeem, voor kunnen zorgen dat ze per 25 mei 2018 voldoen aan de nieuwe Europese wetgeving Algemene Verordening Gegevensbescherming.

De consument krijgt daarmee de controle over het gebruik en de toepassingen van zijn persoonsgegevens. De Autoriteit Persoonsgegevens heeft aangekondigd vanaf die datum te gaan handhaven, met torenhoge boetes als dwangmiddel. Voor bedrijven en overheid is het belangrijk hun zaken op tijd op orde te hebben. Dit vereist behoorlijke inspanning, omdat informatiebeleid en informatiemanagement aangepast zullen moeten worden om te voldoen aan de nieuwe wetgeving.

Over Coolfield
Coolfield levert diensten en software om de risico's te beheersen rondom informatieverwerking, privacy, continuïteit en cybercriminaliteit. Het bedrijf helpt bedrijven en overheid te voldoen aan de hieraan gelieerde eisen vanuit wet- en regelgeving en normen tot aan certificering.

Over CompLions-GRC
CompLions-GRC is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor het beheersen van managementsystemen (GRCcontrol) voor Governance, Risk- en Compliance-management. Ons specialisme is Privacy- en informatiebeveiliging, IT-risicomanagement, interne beheersing en het aantonen hiervan over een veelvoud van normen en wet- en regelgeving.

Ook vindt u informatie op: www.complions-grc.nl

CompLions-GRC is gevestigd te Deventer aan de Keulenstraat 8A.


Deel: ' Coolfield B.V. tekent partnerovereenkomst met CompLions-GRC B.V. '
Lees ook