Tivoli Utrecht

030 - 231 14 91 of check www.tivoli.nl

TIVOLI NIEUWS


***
2. Copy & Paste met Eboman op vrijdag 17 mei in Muziekcentrum Vredenburg

Ook vandaag bekend geworden: EBOMAN komt de line up van versterken van het muziekfestival Copy en Paste dat op 17 mei plaatsvindt in Vredenbrug. En hij belooft een preview van zijn nieuwste show te geven: dus Eboman-fans: laat dit festival niet aan je neus voorbij gaan. Sowieso wordt dit een geweldige avond waarbij allerlei muziek gerestyled zal worden, zie onder:

vrijdag 17 mei
COPY & PASTE
DJ'S, VJ'S, MC'S, BANDS EN... RADIO SYMFONIE ORKEST!

Roland Spekle (bekend van Steim, Impakt Festival en Barooni) is gastprogrammeur van dit concert waarin Eboman optreedt. Spekle stelde onder de titel Copy & Paste een avond samen waarin samples, citaten en andere vormen van muzikale 'recycling' centraal staan. Charles Ives, de aartsvader van de akoestische sample, is er groot mee geworden. Zijn Holidays Symphony is uitgangspunt voor het programma van 17 mei. Het Radio Symfonieorkest voert deze compositie uit. Er speelt een bont gezelschap musici met een voorliefde voor experimenteel muzikaal hergebruik. De schots en scheve sample-popliedjes van Solex worden speciaal voor deze avond voorzien van nieuwe arrangementen door het Maarten Altena Ensemble. Drie van Nederlands beste scratchers, verenigd in de Wax Wankerz, zullen o.a. met Ives-platen een nieuw stuk laten horen. Michel Waisvisz, één van de belangrijkste elektronische musici van ons land, maakt en bewerkt samen met de Marokkaanse zanger Najib Cherradi (Weshm) live samples en zal voor een hoop muzikaal vuurwerk zorgen. EBOMAN sluit als genie op het gebied van cross-over en sampling de avond af met een preview van zijn nieuwste show DVJ 2.0. Van Japan tot Canada heeft men inmiddels kennis kunnen maken met Eboman's live performances. Er zijn in totaal bijna 200 shows uitgevoerd. De DVJ 2.0 show staat weer garant voor een niet te missen ervaring; It's explosive madness... Sample madnesS.

Vredenburg Utrecht, vrijdag 17 mei, 20.30 - 00.15 uur, grote zaal & foyers

Met: Eboman, Michel Waisvisz & Najib Cherradi, Radio Symfonie Orkest, Solex & Maarten Altena Ensemble, Wax Wankerz, VJ's Pulsatu

Vredenburg Utrecht
vrijdag 17 mei - 20.30 uur - 00.30 uur, grote zaal & foyers Toegang: EUR12,- / CJP, U-pas en 65+ EUR7,-
Kijk voor programma op www.vredenburg.nl

Deel: ' Copy & Paste met Eboman in Muziekcentrum Vredenburg '
Lees ook