Tom Coronel

21 Augustus 2001: Coronel hoopt op resultaat in Oostenrijk

Tom Coronel hoopt dit weekend een definitief eind te maken aan een reeks pechvol verlopen races. De Huizenaar zal samen met de Engelsman Jamie Campbell-Walter in de Lister Storm uitkomen in de race om de FIA GT series op de Oostenrijkse A1-Ring. "Het wordt tijd dat we weer eens met een beker naar huis gaan", aldus Tom. "Ik ben de pech van de afgelopen maanden goed zat en ik zal er alles aan doen om een goede klassering te halen. Vorig jaar won ik deze race, toen nog samen met Mike Hezemans in de Viper. Wel grappig want nu is hij mijn grootste concurent."

Racen om het kampioenschap is er voor Coronel en het Lister team helaas niet meer bij. Tijdens de vorige GT race op Spa wist het team van Labre Competition de titel al veilig te stellen. Coronel reed toen op Zandvoort de Marlboro Masters, terwijl het Lister team vanwege de hoge kosten eveneens afzag van deelname aan de 24 uurs race op Spa.

Uiteraard zijn zowel de race als de kwalificatie trainingen dit weekend weer live te volgen op Eurosport via TV en internet.Zoekwoorden:

Deel: ' Coronel hoopt op resultaat op Oostenrijkse A1-Ring '
Lees ook