Cover van NESTT Magazine onder de hamer


Borne, 20130621 -- NESTT is een nieuw samenwerkingsverband tussen specialisten op het gebied van Huis & Wonen. Begin 2013 werd het webplatform gelanceerd en deze maand is het bijbehorende magazine uitgekomen. Daar hoort uiteraard een ludieke actie bij, want NESTT wil anders zijn dan andere magazines. Daarom wordt eind juni het coverschilderij van Bianca Leusink geveild.

Cover van NESTT Magazine onder de hamerNESTT en kunst gaan goed samen. Kunst hoort een mooi plekje te krijgen in huis of bedrijf en dat is precies waar NESTT oog voor heeft. Om die twee elementen samen te brengen in een mooie actie, is daarom bedacht om een ‘coverschilderij’ te maken.

Veiling coverschilderij NESTT
Bij elke editie van NESTT zal de cover van het magazine worden gemaakt door een eigenzinnige kunstenaar of kunstenares. Bij de eerste editie is gekozen voor Bianca Leusink uit Ootmarsum.

Bianca heeft een eigen, uitgesproken stijl: een perfecte match met NESTT. Om dit knappe staaltje creativiteit in huis te halen, kunt u meedoen aan de veiling. Deze zal vrijdag 28 juni plaatsvinden en verloopt via TND Veilingen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief van NESTT om op de hoogte te blijven van de veiling, of neem contact op via de website via www.nestt.nl


Deel: ' Cover van NESTT Magazine onder de hamer '
Lees ook