COVISINT

Covisint kiest MatrixOne voor samenwerking en sourcing

:: Wereldwijde leverancier van samenwerkingsoplossingen voor value chain integreert met productsuite van Covisint

Detroit en Westford, Massachusetts - Covisint maakte vandaag bekend dat men heeft gekozen voor MatrixOne, Inc. (Nasdaq: MONE), als leverancier van technologie. Covisints samenwerkingsplatform, Covisint Virtual Project Workspace (VPW) v3.0, en het toekomstige aanbod zullen gebruik maken van MatrixOne Value Chain PortfolioT voor handelsverkeer. MatrixOne werd gekozen vanwege haar goede bekendheid met de automobielindustrie en brede oplossingen voor elke fase in het samenwerkingsproces.

(Foto: https://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20010322/DETH002LOGO )

'We hebben veel reacties van onze klanten ontvangen over de geavanceerde samenwerkingsmogelijkheden die ingaan op zakelijke uitdagingen in de automobielindustrie. Door MatrixOne te kiezen kunnen de klanten van Covisint blijven tegemoet komen aan de eisen van time-to-market, kwaliteit en kostenbesparing', zei Kevin English, directeur en bestuursvoorzitter van Covisint. 'Covisint heeft voor MatrixOne gekozen omdat zij bewezen hebben deze uitdagingen aan te kunnen. Dit toont aan dat Covisint snel kan inspelen op wat onze klanten nodig hebben.'

'De automobiel supply chain biedt steeds meer kansen voor verbeterde efficiency', zei Mark O'Connell, directeur en bestuursvoorzitter van MatrixOne. 'MatrixOne heeft enorm veel ervaring in het laten inspelen van automobielondernemingen op zakelijke uitdagingen. De combinatie van MatrixOne samenwerkingstoepassingen en Covisint oplossingen zullen een verbeterde efficiency, snelheid en innovatie genereren in de manier waarop automobielbedrijven hun producten op de markt brengen.'

'De MatrixOne's Value Chain Portfolio biedt Covisint de flexibiliteit om in te spelen op specifieke behoeften van de klant', aldus Bob Matulka, hoofd productontwikkeling bij Covisint. 'Door deze voorsprong in Covisints VPW platform kunnen wij snel verbeteringen doorvoeren voor de gehele automobielindustrie, en kunnen wij ook de oplossingsuite van Covisint uitbreiden naar onze klanten in de gehele value chain, ongeacht de omvang.'

Covisint Virtual Project Workspace is een samenwerkingsplatform waarbij klanten via het internet in een veilige en afgeschermde omgeving hun projecten kunnen beheren. Bestaande tools op het platform zijn o.a. Covisint Collaboration Manager voor documentbeheer, werkstroom en routing, en Covisint Quote Manager, een suite met tools voor inter-enterprise management en het gezamenlijke biedproces, waaronder verzoeken voor quote (RFQ) management en strategische sourcing. Afhankelijk van wat de klant wil, kan iedere tool geïntegreerd worden met het huidige productaanbod voor on-line conferentie en voor 2D en 3D visualisering.

Covisint gaat door met het aanbieden van visualisering en on-line conferentie voor VPW naast het veilig inschrijven en registreren. Covisint blijft vasthouden aan de uitstekende productstrategie en gaat door met het toevoegen van nieuwe technologieën aan haar gezamenlijke productaanbod.

Over MatrixOne

MatrixOne, Inc. verandert de manier waarop producten op de markt worden gebrachtT. Het eMatrixT-platform en Value Chain PortfolioT toepassingen maakt on-line samenwerking mogelijk in wereldwijde value chains en veilige toegang tot onafhankelijke handelsgemeenschappen in besloten en openbare netmarkten. MatrixOne, een betrouwbare partner voor innoverende ondernemingen, helpt klanten de juiste producten snel op de markt te brengen. MatrixOne heeft wereldwijd meer dan 575 klanten o.a. in de hoogwaardige technologie, ruimtevaart en defensie, automobielindustrie, de communicatiebranche, de consumentenmarkt, de mechanische en machine-industrie, in de markt voor medische apparatuur en de procesindustrie, waaronder General Electric, John Deere, Procter & Gamble, Nokia, Siemens, JDS Uniphase en Honda. Het hoofdkantoor staat in Westford, Massachusettes (www.matrixone.com) en er zijn kantoren in Noord-Amerika, Europa en Azië met distributeurs in Zuid-Amerika en Australië.

Over Covisint

Covisint is een wereldwijde aanbieder van oplossingen voor de automobielindustrie. Wij richten ons op het verbeteren van de effectiviteit van doelkritische processen zoals gemeenschappelijke productontwikkeling, inkoop- en supply chain management waardoor klanten hun productkwaliteit kunnen verbeteren, kosten kunnen reduceren en de bedrijfsprocessen efficiënter laten verlopen. Covisint werd opgericht door DaimlerChrysler, Ford, General Motors, Nissan, Renault, Commerce One en Oracle. Vanaf het begin is PSA Peugot Citroen ook betrokken bij het initiatief. Covisint heeft hoofdkantoren in Amsterdam, Tokio en Southfiel, Michigan. Meer informatie is te vinden op www.covisint.com.

MatrixOne is het gedeponeerde handelsmerk en eMatrix, Value Chain Portfolio zijn handelsmerken van MatrixOne, Inc.

Safe Harbour Statement krachtens de Private Securities Litigation Reform Act uit 1995 -- Voor MatrixOne - Op de toekomst gerichte uitspraken in dit persbericht zijn geen beloftes of garanties en zijn behoudens risico's en onzekerheden waardoor onze werkelijke resultaten wezenlijk kunnen verschillen van datgene wat wij hadden verwacht. Wij waarschuwen u om niet te zeer te vertrouwen op dergelijke op de toekomst gerichte uitspraken, die alleen iets zeggen over zaken op het moment van publicatie. Dergelijke uitspraken kunnen o.a. te maken hebben met onze plannen, doelen en verwachte financiële en bedrijfsresultaten. Op de toekomst gerichte uitspraken zijn ook inclusief, zonder beperking, uitspraken over toekomstige gebeurtenissen, voorwaarden en omstandigheden of gebruiken woorden zoals: zullen, geloven, verwachten, hopen op, kunnen, mogen, schatten, projecteren, plannen, voorspellen of van plan zijn. De risico's en onzekerheden die op de toekomst gerichte uitspraken kunnen beïnvloeden zijn o.a. de volgende: de markt kan onze producten niet accepteren; onze verkoopcyclus is te lang en variabel; wij kunnen niet in staat zijn nieuwe producten en diensten te ontwikkelen en te onderhouden die gelijke tred houden met de technologie; wij kunnen niet in staat zijn met succes relaties te ontwikkelen en onderhouden met systeemintegrators en verkopers van complementaire technologieën; onze internationale bedrijfsactiviteiten staan bloot aan grotere bedrijfsrisico's dan onze binnenlandse bedrijfsactiviteiten; toekomstige aankopen kunnen een negatief effect hebben op onze bedrijfsactiviteiten en financiële resultaten; wij zouden niet in staat kunnen zijn om de snelle groei die een zware last legt op onze bronnen, te beheren; en een grotere concurrentie kan een negatief effect hebben op de prijsstelling, opbrengsten, bruto marges en ons klantenbestand. Voor een meer gedetailleerde bespreking van de risico's en onzekerheden van ons bedrijf, verwijzen wij naar onze periodieke verslagen en registratieformulieren die ingediend zijn bij de Securities and Exchange Commission, waaronder ons jaarverslag op formulier 10-K over het belastingjaar eindigend op 1 juli 2000.

CONTACTPERSONEN: Dan Jankowski, +1-248-827-6336, djankows@covisint.com,
of Thomas Hill, +1-248-827-6375, thill@covisint.com , beiden van Covisint; of Andrea Dumont, +1-978-589-4052, andrea.dumont@matrixone.com , of Mike Sponseller, +1-978-589-4073, michael.sponseller@matrixone.com , beiden van MatrixOne, Inc. Foto: NewsCom:
https://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20010322/DETH002LOGO PRN Photo Desk,

+1-888-776-6555 of +1-212-782-2840 Website: https://www.matrixone.com Website: https://www.covisint.com


07 sep 01 09:27

Deel: ' Covisint kiest MatrixOne voor samenwerking en sourcing '
Lees ook