Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Creatieve cursussen
Speeltuin Stadspolders

Speeltuin Stadspolders aan de Meranti 50 in Dordrecht verzorgt weer enkele creatieve cursussen. Voor kinderen geeft Rianne de Vormer vanaf zaterdagmiddag 6 oktober een tekencursus. De tekencursus bestaat uit acht wekelijkse lessen van een uur. Doordat er tijdens de herfstvakantie twee zaterdagen (20 en 27 oktober) en in verband met Sinterklaas een zaterdag (1 december) uitvalt, duurt de cursus tot en met 15 december. Er begint in ieder geval een groep om half twee, bij voldoende belangstelling komt er een tweede groep om drie uur. Deelname kost 55 gulden voor niet- leden, 45 gulden voor leden.
Later dit najaar komt er op veler verzoek een knutselcursus voor volwassenen en voor komend voorjaar staat een knutselcursus voor kinderen op het programma. Aanmelden voor de cursussen is tijdens openingstijden mogelijk in de speeltuin en telefonisch bij Lisette Boussardt via nummer 078-6167353.

Alle informatie over het winterprogramma van Speeltuin Stadspolders is te vinden op de webstek van de speeltuin: http://www.speeltuin.dordt.nl.

Deel: ' Creatieve cursussen in Dordtse speeltuin Stadspolders '
Lees ook