Kom Creatieve Kerst-Sfeer proeven in De Rijp


DE RIJP, 20081007 -- Voor het eerst organiseert Creatief Centrum Nederland, na de ingrijpende verbouwing, een Kreafestatie "nieuwe stijl". Op zaterdag 18 oktober a.s. vindt dan namelijk de Kerst-Kreafestatie-2008 plaats, tegelijk met de Scrappafestatie. Het programma op deze dag is gevarierder dan ooit. De Kreafestatie "nieuwe stijl" richt zich op een breder publiek dan voorheen. Niet alleen het Kaarten-maken, maar ook het Schilderen, Scrappen en Home-decoraties zijn nu ruim vertegenwoordigd. Naast kijken kan men ook met verschillende workshops meedoen. Bovendien is na de verbouwing ook voor de inwendige mens gezorgd, doordat het Centrum is uitgebreid met een professionele Lunchroom.

Door deze nieuwe brede opzet kan de creatieve consument zich een goed beeld vormen van de nieuwe materialen. Voorts kan men ideen opdoen voor o.a. Kerst-decoraties en zich opgeven voor n of meerdere van de vele workshops gegeven binnen het Centrum.
Nieuwe materialen worden gepresenteerd op Kaarten-maak-gebied o.a. Suzy Stencils, Orintal, Christmas Cats&Dogs en exclusieve Embroidery Stencils voor stans-apparaten.
Heeft u nog geen stans-apparaat, dan is er deze dag wel een heel bijzondere aanbieding te bemachtigen.
Er zijn Scrapworkshops en Make&Take-it's met de nieuwste materialen uit o.a. De USA zoals My Minds Eye, Basicgrey en Fancy Pants.
HDP Schilder presentaties met de nieuwe verven van Winsor&Newton in acryl, olie en aquarel.
Presentaties met producten gemaakt met onze eigen hoogwaardige decoratie-verharder KreaCoat.
Tenslotte een uitgebreide presentatie met de nieuwe materialen van RicoDesign, X-mas Line!
In al deze disciplines is het mogelijk om in te schrijven voor n of meerdere workshops.

De Kerst Kreafestatie 2008 vindt plaats in het zeer ruime pand van Creatief Centrum Nederland aan de Volger 25 in het landelijke De Rijp in Noord-Holland. Openingstijden zijn van 10.00 tot 16.30 uur.
Meer informatie is te vinden op www.ccn.events.org of tel. 0299 679717


Deel: ' Creatieve Kerst-Sfeer proeven in De Rijp '
Lees ook