Crescendo verpakkingsoplossing van MWV op de eerste plaats in Europese sectorcompetitie

Crescendo C1S van de leider op het gebied van verpakkingen erkend in “Carton of the Year” op de Pro Carton/ECMA Awards

WENEN--(BUSINESS WIRE)-- 20100111 --

MeadWestvaco Corporation (NYSE: MWV) werd geëerd in de categorie 'dozen' door Pro Carton/ECMA, de Europese associatie van kartonfabrikanten, op haar jaarlijkse awards-ceremonie gehouden in Düsseldorf, Duitsland, op 26 november 2009. MWV’sCrescendo C1S was het materiaal dat gekozen werd voor gebruik in de beste doosverpakking van dit jaar voor Le Chef® Chocolatier. Dit is Pro Carton’s dertiende jaar wat betreft het erkennen van primaire verpakkingen.

“We zijn verheugd dat we een belangrijke partner zijn geweest bij de ontwikkeling van een zeer geavanceerde, innovatieve en veeleisende verpakking,” verklaarde Virginia McLain, Algemeen Directeur van MWV GmbH. “Wij voorzien de Europese markt reeds meer dan 50 jaar van ons toonaangevende, zeer technisch afgewerkte verpakkingskarton en blijven onze positie als belangrijke leverancier voor de Europese markt versterken.”

Crescendo C1S beschikt over een unieke vezelmix die het een gevoel van kwaliteit en extra stijfheid geeft die tegemoet komen aan de verpakkingsbehoeften van vele sectoren, van persoonlijke verzorging tot de voedingsindustrie. Een dubbele coating op de voorzijde wordt aangevuld met een gladde, onbedekte en qua kleuren overeenkomende zijde voor een consistente visuele aantrekkelijkheid.

MWV

MeadWestvaco Corporation (NYSE:MWV) voorziet in oplossingen voor de verpakking van veel van de meest gerenommeerde merken in de sectoren van gezondheidszorg, persoonlijke verzorging en schoonheidsproducten, voeding, dranken, media en amusement, huis en tuin, tabak en commercieel printen. De business units van het bedrijf zijn Consumer & Office Products, Specialty Chemicals en Community Development & Land Management Group, die zorgt voor duurzaam beheer van de terreinen van het bedrijf ter ondersteuning van de activiteiten en voor mogelijkheden op het gebied van natuurbehoud, ontspanning en ontwikkeling. MWV is werkzaam in 30 landen en is klanten van dienst in meer dan 100 landen. MWV beheert al haar bosland conform de internationaal erkende normen voor certificering in het domein van bosgrond en is reeds zes jaar op rij benoemd voor de Dow Jones Sustainability World Index. Zie voor meer informatie www.mwv.com.

Foto's/multimediagalerij beschikbaar: https://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=6131858&lang=nl

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
MeadWestvaco Corporation
Mediacontact
Yokima Cureton, +1 804-444-2732
mediainquiries@mwv.com
of
Beleggersrelaties

Jason Thompson, +1 804-444-2556

Ticker_symbol NYSE:MWV

Deel: ' Crescendo van MWV op de eerste plaats in Europese sectorcompetitie '


Lees ook