Toonaangevende Europese leverancier van CRM-software wijzigt naam in update.com

Amsterdam, 6 april 2000 - De Europese softwareleverancier UpDate Marketing Service AG maakt bekend onder een nieuwe naam verder te gaan: update.com software AG. De Benelux-vestiging van update.com in Amsterdam zal onder de naam update.com software Benelux B.V. haar activiteiten gaan ontplooien. Deze naamsverandering weerspiegelt de nieuwe bedrijfsstrategie van de onderneming. update.com heeft zich ontwikkeld tot een e-business-onderneming die innovatieve, op Internettechnologie gebaseerde salesoplossingen biedt.

"Het World Wide Web heeft een revolutie in sales teweeggebracht. Onze nieuwe naam benadrukt de cruciale plaats die het Internet in onze bedrijfsstrategie inneemt , aldus Gabriele Rittinghaus, CEO van update.com. Onze klanten hebben enthousiast gereageerd op de nieuwe webgeoriënteerde strategie.

Het Internet heeft de CRM-markt een nieuwe impuls gegeven. De vraag naar CRM-applicaties die via het web worden aangeboden, stijgt voortdurend. Binnen twee jaar zal eenderde van alle klantcontacten via het Internet tot stand komen (Meta Group). Door de groei van het Internet en de stijgende vraag naar e-commerce-applicaties verandert de CRM-markt steeds meer in een e-CRM-markt (electronic Customer Relationship Management).

update.com, toonaangevend Europees leverancier van standaardsoftware voor Customer Relationship Management (CRM), heeft snel op deze ontwikkeling ingespeeld door haar product, marketing.manager, te baseren op een standaard webarchitectuur.

De webversie van marketing.manager vereenvoudigt de interactie met de klant en analyseert homepage-bezoeken op hun bruikbaarheid voor marketingdoeleinden. Door de integratie van Internetgebaseerde WAP-apparatuur en on line transactiefunctionaliteit kunnen de verkoopmedewerkers met meer flexibiliteit orders verwerken. De nieuwe generatie software getuigt van een enorme vooruitgang in elektronisch en mobiel zakendoen. Onze software voorziet gebruikers dan ook van een nagenoeg onbeperkt aantal mogelijkheden op het gebied van klantenzorg en het onderhouden van klantrelaties , zegt Gilbert Hödl, lid van de Raad van Bestuur van update.com, in een toelichting op de doelstellingen van de onderneming.

Door onze producten te ontwerpen als weboplossingen, kunnen wij onze positie als marktleider op één van de grootste IT-groeimarkten verder versterken , vervolgt Gabriele Rittinghaus. Zo zijn we goed voorbereid op de beursgang die binnenkort zal plaatsvinden."

update.com
update.com is toonaangevend leverancier van elektronische Customer Relationship Management-software (CRM). De van oorsprong Europese organisatie richt zich op ontwikkeling, verkoop, consultancy en implementatie van het product marketing.manager. Het bedrijf legt zich toe op het optimaliseren van sales-, marketing- en customer service-processen op basis van databasemarketing en webtechnologie.
Bij 400 klanten heeft update.com ervaring opgedaan in 700 projecten met meer dan 35.000 gebruikers. Klanten behoren tot de Global 1000-bedrijven, zoals RSL Com, Rockwell, Philips Medical, American Express, Du-Pont en Siemens. update.com is internationaal sterk vertegenwoordigd met elf vestigingen en 200 medewerkers in Europa, Azië, Australië en de Verenigde Staten. update.com software Benelux B.V. is sinds augustus 1997 gevestigd in Amsterdam en telt 20 medewerkers.

Voor specifieke informatie kunt u een bezoek brengen aan de website: http://www.update.com, of een e-mail sturen naar: info@update.com

Deel: ' CRM leverancier wijzigt naam in update.com '
Lees ook