Crocs ondersteunt beachvolleybalsters op weg naar Beijing 2008


Beachvolleybalteam Kadijk/Mooren op een voetstuk geplaatst

SCHEVENINGEN, 20070807 -- Crocs Benelux B.V., producent van de opvallend felgekleurde, kunststof vrijetijdsschoenen wordt `official footwear supplier' van het beachvolleybalteam Rebekka Kadijk / Merel Mooren op hun weg naar de Olympische Spelen in Beijing in 2008.

Beachvolleybal is voor Crocs geen onbekend terrein. In de Verenigde Staten sponsort het moederbedrijf al langer beachvolleybalteams, en in Nederland was Crocs Benelux sponsor van de City-beachvolleybaltour die in juli langs verschillende steden trok.

Rebekka Kadijk en Merel Mooren werden vorig jaar tweede op het Europees Kampioenschap Beachvolleybal en zijn al jaren Nederlands Kampioen. In het internationale circuit zijn de dames momenteel bezig om punten te verzamelen voor hun Olympische ticket. Ondanks tegenvallende resultaten op de afgelopen toernooien, als gevolg van een blessure, ligt het team nog goed op schema. Team Kadijk/Mooren maakt de meeste kans op deelname aan de Spelen ten opzichte van andere Nederlandse damesteams.

"Crocs zijn de zomerhit van dit moment en passen perfect bij een levensstijl die vrijheid, strand en sportiviteit uitstraalt," verklaart marketing manager Barry Schmits van Crocs Benelux. "We ondersteunen Rebekka en Merel om hun Olympische ambities waar te maken. De weg naar Beijing is lang en kunnen ze het beste op Crocs lopen...", aldus Schmits.

Komend weekend spelen Merel en Rebekka op Nederlandse bodem een Europees toernooi in Scheveningen. Het hoofdtoernooi start op vrijdag 10 augustus en die middag zal het team officieel de Crocs in ontvangst nemen. De finales vinden plaats op zaterdag 11 en zondag 12 augustus in het Beachsport stadion te Scheveningen.


Deel: ' Crocs ondersteunt beachvolleybalsters op weg naar Beijing 2008 '
Lees ook