Novib

Crossing Border festival

In Den Haag wordt ook dit jaar weer, van 6 tot 9 oktober, het Crossing Border festival georganiseerd. Het is het grootste multiculturele festival op het gebied van literatuur en muziek in Europa. De optredens vinden plaats in de Haagse binnenstad, in theaters en zalen op en rond het Spui. Tijdens dit festival lanceert Novib Uitgeverij in samenwerking met Van Gennep de bundel Crossing Border.

Wereldliteratuur uit binnen- en buitenland, verkoopprijs Fl 25,--. Diverse auteurs uit de bundel verzorgen tijdens het festival een optreden, waaronder Fay Weldon, Emmanuel Dongala auteur van het boek 'het vergeten kind', Achmat Dangor, Oscar Hijuelos, Manjula Padmanabhan schrijfster van het boek 'het vuur van de weduwe' en Vamba Sherif. Het merendeel van de Novib-auteurs treedt vrijdag op in het Theater aan het Spui.

Toegangsprijzen: woensdag 6 oktober losse kaartverkoop (programma Nieuwe Kerk 37,50 en programma Lucent Danstheater 50,00; donderdag t/m zaterdag passepartouts voor diverse locaties op het Spui-plein (prijzen voor donderdag 40,--, vrijdag en zaterdag 55,--).

De kaartverkoop start op 31 juli, voor meer info of het bestellen van toegangskaarten zie de website www.crossingborder.nl.

Deel: ' Crossing Border festival in Den Haag '
Lees ook