“Neeltje gaat 24 uur op de livestream…!”

PERSBERICHT

Crowdfunding binnen 24 uur #hetwordteenstunt- gaat het lukken? “Neeltje gaat 24 uur op de livestream…!”

Neeltje doet een stunt! Gaat het haar lukken binnen 24 uur haar crowdfunding campagne vol te krijgen?

Zet het alvast in de agenda: op 21 december 9.00 uur de stuntmarathon! 24 uur lang voert Neel jouw opdrachten uit. Live te volgen via een live stream. Maar waarom..? Voor het realiseren van De Schuilschuur.

Daar sta je dan, met wat bijeengeraapte spullen in een koffer en je kind aan de hand. Op straat want je relatie is ten einde. Je moet op zoek naar een nieuw veilig (t)huis. Vol verdriet en de nodige kopzorgen. Uitzichtloos en hopeloos zo voelt het.

Bovenstaande is een voorbeeld, uit het leven gegrepen. Het kan ook heel wat anders zijn, maar we herkennen bijna allemaal wel zo’n soort situatie. Dat we een plek nodig zijn waar het veilig is, wat rust geeft. Gewoon even tot jezelf kunnen komen, stilte en rust tanken.

Dat kan in De Schuilschuur.

Ik - Neeltje van den Brand - woon samen met mijn zoon Jannes in een grote verbouwde schuur aan de rand van het dorp Oude Bildtzijl. De schuur is een project van jaren die er zonder hulp van mijn liefsten niet zou bestaan. Het boerenland is mijn tuin en de Friese zeedijk trekt een strakke horizon door mijn hoge ramen. Wij baden hier in het ligt van de Waddenzee. Het huis is groot voor ons tweetjes en er is nog veel ruimte onbenut. Er is ruimte in ons huis en hart om deze fijne plek te delen met mensen die een tijdje willen schuilen.

Wat is nodig

Voor de realisatie moeten we verbouwen en flink ook. Financiële middelen zijn nodig voor bouwmaterialen, isolatie, aanleg gas/water en licht en het inhuren van specifieke expertise. In totaal 30.000,- . Geld wat ik niet zo heb. Maar zomaar geld vragen is niet mijn ding. En daarom heb ik deze crowdfunding campagne opgezet. Daarin vraag ik niet alleen, maar geef ik ook.

Hoe het werkt?

In ruil voor jouw inleg € 50,- gaat Neel live aan de slag met jouw opdracht/stunt/vraag/ probleempje, u roept, Neel draait, met hulp van haar stuntteam! *elke opdracht duurt maximaal 15 minuten. Meer tijd nodig....uiteraard geen probleem, u roept, Neel draait!

Heb je geen opdracht voor Neel, maar wil je wel bijdragen aan de realisatie van haar droom, dan kun je ook een donatie ter hoogte van € 40,00 doen. Mijn dank is groot en eeuwig!

Voorbeelden van kleine opdrachten:

 Gedicht maken

 Smartlap zingen

 Jouw product of dienst testen

 Liefdesverklaring geven

 Huilen voor de camera

 Een probleem oplossen..?

 Iemand bellen, bv acquisitie doen voor iemand

 Iets inspreken voor een filmpje ter promotie/reclame

 Kun je me in contact brengen met …?

 …. Vul maar in ….

Er zijn ook grote opdrachten/stunt, kijk voor meer informatie op de crowdfundpagina

 https://askthecrowd.nl/portfolio-items/neeltje-van-den-brand-schuilschuur/

Of kijk naar dit prachtige filmpje  https://www.youtube.com/watch?v=8qCB5O-4xrE

Waar, wanneer, hoe laat?

Datum : start woensdag 21 december – donderdag 22 december

Tijdstip : 9.00 – 9.00 uur

Locatie : De Aerden Plaats, Dominee Schuilingstraat 4-6, 9078 WD Oude Bildtzijl.

Zoekwoorden:

Deel: ' Crowdfunding binnen 24 uur voor een schuilschuur '
Lees ook