Crowe Horwath Foederer winnaar 2015 in Pensioenadviesbranche


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

ROTTERDAM, 20151126 -- Crowe Horwath Foederer is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de Pensioenadviesbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering en een excellente reputatie. ‘Crowe Horwath Foederer weet haar grote kennis in pensioenadvisering uitstekend te combineren met een klant- en servicegerichte aanpak, waardoor zij een zeer grote mate van tevredenheid bij haar klanten weet te bereiken.’

Een sterk groeiend accountantskantoor met vestigingen in Eindhoven, Amsterdam, Bladel, Groningen, Lelystad, Oostzaan, Roermond, Uden en Valkenswaard. Crowe Horwath Foederer is een top-20-kantoor met 350 medewerkers; hooggeschoolde professionals die bedrijven bijstaan in het realiseren van hun ambities op het gebied van Accountancy, Belastingadvies, Corporate Finance en Human Resources. In ruim 50 jaar is de organisatie gegroeid naar een landelijk dekkend kantorennetwerk. Daarnaast is Crowe Horwath Foederer lid van Crowe Horwath International, een wereldwijd opererend netwerk met meer dan 31.000 medewerkers in 125 landen. De onderneming biedt een breed assortiment aan diensten, maar is vooral een belangrijke speler in pensioen(adviezen) geworden en heeft men een aparte pensioentak gecreëerd, Foederer PensioenConsultants.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Crowe Horwath Foederer een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de markt. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Crowe Horwath Foederer, want zij is onophoudelijk bezig haar producten en diensten te verbeteren.’

Brede advisering
De jury prijst met name haar vermogen tot brede advisering. Factoren als vergrijzing en de lage rente vergroten de behoefte aan gedegen pensioenadviezen, zodat bedrijven de juiste beslissingen kunnen nemen omtrent hun pensioenregeling. Crowe Horwath Foederer is uitstekend geëquipeerd om deze adviezen te verzorgen. Zij beschikt over een uitgebreid, goed op elkaar ingespeeld team van pensioenspecialisten, juristen, actuarissen en adviseurs en kan uit dien hoofde op een zeer breed vlak adviseren, variërend van financiële tot juridische en fiscale aspecten én hoe bedrijven hun medewerkers zo goed mogelijk kunnen informeren over pensioenzaken’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

De komende jaren blijven de hoge groeiambities van het bedrijf overeind. De klant komt waar mogelijk nog meer centraal te staan, en het beleid is erop gericht de geboden kwaliteit optimaal te laten renderen en hiervoor de medewerkers ook centraal te stellen in hun eigen ontwikkeling. ‘Kortom, een uiterst kennisintensieve pensioenadviseur die terecht de branchewinnaar is!’, oordeelt de Nominatiecommissie.

Meer informatie: https://www.foederer.nl/

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur. 


Deel: ' Crowe Horwath Foederer winnaar 2015 in Pensioenadviesbranche '
Lees ook