PERSBERICHT - 01 DECEMBER 1999

Reismagazine kiest voor het vijfde achtereenvolgende jaar :

Crystal Cuises nummer één ter wereld

Voor het vijfde opeenvolgende jaar werd Crystal Cruises uitgekozen tot de beste rederij ter wereld in de klasse van de "grotere cruiseschepen". Dat gebeurde door de lezers van het meest toonaangevende consumenten reismagazine "Condé Nast Traveler".

In het november '99 nummer werd Crystal Cruises tot allerbeste maatschappij uitgeroepen. Ze ontving zelfs een hogere score dan de allerbeste rederij in de klasse van de kleinere schepen (tot 350 pax). Een algemene score van 93/100 met een topscore voor service aan boord (96.4), de luxe staterooms (94.6), de gastronomie (93.7) en het entertainment (91.0).

Crystal Cruises' vloot bestaat uit de twee deluxe schepen: Crystal Harmony en Crystal Symphony, elk met max. 940 gasten. Op het programma voor 2000 staan o.a. een wereldcruise inclusief het Verre Oosten.

Verder zijn cruises mogelijk naar Zuid-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland voor of na de Olympische Spelen, Alaska (6x), Caraïben (promotie 12 januari '00), Panamakanaal, Middellandse Zee, Scandinavië en de Baltische Staten,.....

Deel: ' Crystal Cruises uitgekozen tot beste rederij '
Lees ook